AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Binance Labs investerer i Babylon: Pionerende Bitcoin-staking protokol får økonomisk støtte

Binance Labs Backer Babylon: Pionerende Bitcoin Staking Protokol

Binance Labs, det ventureselskab i kryptovaluta-børsen Binance, har vist en betydelig tillid til fremtiden for Bitcoin ved strategisk at investere i Babylon, en pionerende Bitcoin staking protokol.

Babylon Secures Binance Labs Funding

Babylon, grundlagt af David Tse, sigter mod at forbinde Bitcoin med PoS blockchain-økosystemet. Ved at muliggøre, at Bitcoin-holdere kan stage deres mønter på PoS blockchains, har platformen til formål at diversificere Bitcoin’s anvendelighed samt forbedre sikkerheden og levedygtigheden af PoS-netværk.

Investeringen i Babylon af Binance Labs har været strategisk, hvilket understreger interesse i start-ups inden for staking- og restaking-domænerne. Selvom investeringens præcise størrelse ikke er offentliggjort, har David Tse, medstifter af Babylon, afsløret, at den fulgte samme struktur som Babylon’s tidligere finansieringsrunder, der involverede egenkapital og token-warrantsrunder.

Babylon’s innovative tilgang gør det muligt for Bitcoin at blive en staking-aktiv på PoS netværk, hvilket udnytter dens sikkerhed for at styrke sikkerheden på PoS-kæder, især for nyere kæder, der ofte kæmper med at tiltrække kapital på grund af de høje omkostninger ved native token-baserede sikkerhedsmekanismer.

Bridging Bitcoin with PoS Blockchain Ecosystem

Babylon’s egen PoS-kæde, bygget på Cosmos SDK, vil være den første PoS-kæde, der sikres af protokollen, hvilket baner vejen for BTC-holdere til at stake deres mønter på andre PoS-netværk via Babylon’s marked. Protokollens støtte til Cosmos Hub-økosystemet understreger dens forpligtelse til at fremme interoperabilitet inden for blockchain-rummet.

Yi He, medstifter af Binance og leder af Binance Labs, understregede vigtigheden af ​​Bitcoin staking som et afgørende anvendelsestilfælde for branchen og markerer således et betydeligt skridt i integrationen af Bitcoin med proof-of-stake-økonomien. Binance Labs’ investering i Babylon understreger dedikationen til at fremme fortællingen og anvendelserne af Bitcoin.

Top  Solana på vej mod bedring trods stærkt tilbagefald: Sol-Coins solgt med rabat på 26% ved FTX-auktion

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button