AnalyseBitcoin

Binance verbrennt über 59 Milliarden LUNC-Token: Analyse deutet auf potenziellen Kursanstieg hin

I en nylig transaktion, der blev afsløret af LUNC Burn Tracker, har kryptobørsen Binance endnu en gang brændt en betydelig mængde Terra Luna Classic (LUNC) tokens. Denne seneste forbrænding er endnu et skridt i Binances kontinuerlige engagement i Terra Luna Classic-samfundet, da børsen nu har brændt over 59 milliarder LUNC tokens.

Foruden den månedlige forbrænding støtter Binance også Terra Luna Classic-samfundet på andre måder. Børsen har for nylig indsat yderligere LUNC tokens i burn-walleten i en transaktion den 23. maj for at støtte genoplivningen af Terra Luna Classic. Denne ekstra indbetaling og de tidligere viser Binances fortsatte engagement i at støtte samfundet, som det har gjort siden 2022.

Den seneste forbrænding fra Binance betyder, at den samlede mængde LUNC tokens, der er brændt af Terra Luna Classic-samfundet, nu overstiger 113,71 milliarder. Binance-brugere har bidraget med en stor del af dette beløb, hvilket svarer til ca. 51,9% af alle tokens, der er brændt af samfundet. Den fortsatte forbrænding af tokens af børsen er i overensstemmelse med målet om at fremme udviklingen og stabiliteten af Terra Luna Classic.

Understøttelsen fra Binance er fortsat stærk, selvom andre kryptokurver har lidt tilbageslag i de seneste timer. Investorer har taget gevinster med, hvilket ligner det, der skete efter godkendelsen af Bitcoin-spot-ETF’er.

Prisen på LUNC er faldet med 3% i de seneste 24 timer og konsoliderer dermed de gevinster, der blev opnået tidligere på ugen. I øjeblikket handles LUNC til $0,0001106, med prisudsving mellem et 24-timers lav på $0,0001082 og et højt på $0,0001161.

Også prisen på USTC er faldet med 4% i samme periode, primært på grund af gevinster, der tages af handlere og investorer. USTC handles i øjeblikket til $0,02233, med en 24-timers spændvidde mellem $0,02128 og $0,0234.

Top  Konsekvenserne af den store udløb af Bitcoin og Ethereum-optioner til en værdi af 9,26 milliarder USD: Analyse og markedsdynamik

Kryptoanalytiker Javon Marks har for nylig offentliggjort sit syn på LUNC og konkluderet, at denne token vil stige i pris med 1036%. Marks skitserer et bullish mønster i LUNCs prisdiagram, hvilket antyder, at prisen i nær fremtid kan stige yderligere. Hans første mål er $0,00058046, hvilket er mere end 414% over den nuværende pris på $0,0001089.

Ifølge Marks kan dette første mål være lavt, hvilket betyder, at LUNC kan overskride flere andre modstandsniveauer og opnå en langt højere prisstigning. Prisen kan stige til over $0,00139122, hvilket svarer til en stigning på 1134% i forhold til den nuværende pris.

I maj 2022 oplevede Terra-økosystemet et sammenbrud på grund af tabet af bindingen fra TerraUSD (UST), og LUNC faldt fra sin høje værdi til blot få cent. Ikke desto mindre har markedet i de seneste år vendt tilbage til LUNC, og handelsvolumen er steget med 231%.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button