AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Binance’s Trading Volume Skyrocketing with FDUSD Stablecoin Pairs Leading the Way

Binance’s Trading Volume Soars with FDUSD Stablecoin Pairs Leading the Charge

Den tunge stigning i trading pairs, der involverer First Digital USD (FDUSD), har resulteret i et markant hop i handelsvolumen på Binance, som nu er på sit hidtil højeste niveau i spot trading volumen. Den 12. februar udgjorde FDUSD-par 38% af Binances samlede spot trading volumen, hvilket markerer en betydelig stigning på 42,6% sammenlignet med måneden før ifølge data fra The Block Pro.

FDUSDs popularitet på Binance kan tilskrives flere faktorer. For det første er BTC/FDUSD trading parret gratis at handle med, hvilket naturligt tiltrækker opmærksomhed og bidrager til dets stigende brug. Derudover har de fleste FDUSD par på Binance ingen maker-gebyrer, hvilket yderligere tilskynder handlende til at engagere sig med disse trading par. Denne kombination af omkostningseffektivitet og tilgængelighed har sandsynligvis spillet en betydelig rolle i at drive handelsvolumen op på FDUSD-par på børsen.

Desuden kan den nylige ophør af support til Binance USD (BUSD) på platformen have motiveret brugerne til at konvertere deres beholdninger til den nyere stablecoin, FDUSD.

FDUSD (First Digital USD) er en 1:1 USD-bundet stablecoin lanceret i juni 2023 af FD121, et datterselskab af First Digital, et Hong Kong-baseret varetægts- og tillidsselskab. Efterfølgende har Binance noteret FDUSD en måned senere og tilbyder handlende fordelene ved nul handelsgebyrer for denne særlige stablecoin. Dette skete, efter at Binance besluttede at ophøre med at understøtte BUSD, dens tidligere støttede stablecoin, efter at Paxos ophørte med sit forhold til Binance på grund af regulatorisk pres fra SEC.

Den største børs opfordrede sine brugere til at konvertere deres BUSD-beholdninger til FDUSD og tilbød en konverteringsforhold på 1:1 uden omkostninger, hvilket markerede en betydelig drejning hen imod at bakke FDUSD som en foretrukken stablecoin på dens platform.

Top  USA sanktionerer Nordkoreas krypto-mixer Sinbad

Siden noteringen er FDUSDs markedsværdi steget betydeligt.

Endelig forventes det, at USA vil vedtage lovgivning vedrørende stablecoins i løbet af året. Dette blev udtalt af Circle CEO Jeremy Allaire, der udtrykte tillid til, at USA vil vedtage længe ventet lovgivning om stablecoins i år. I et interview på World Economic Forums årlige møde i Davos, Schweiz, sagde Allaire, at der er voksende momentum i landets bestræbelser på at regulere digitale valutaer knyttet til den amerikanske dollar. Han understregede den globale tendens med centralbanker og regeringer, der omfavner digitale valutaer knyttet til deres nationale valutaer, samt, at andre lande allerede havde truffet skridt til at regulere sådanne digitale dollarcurrencyer, mens USA lå bagud. Allaire forklarede:

“Digitale dollars sker over hele verden, andre regeringer regulerer dollarbundne valutaer før USA. Så jeg tror, der er en meget stærk vilje til at handle og sætte USA’s lederskab på spil og få de rette forbrugerbeskyttelser involveret.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button