AnalyseBitcoin

Bitbot Token-Verkauf gewinnt an Fahrt, Filecoin und Monero Preisprognosen

Kryptocurrency-priser oplevede en vis volatilitet tirsdag, da der var en risikoavers stemning på markedet. Bitcoin steg til det vigtige modstandspunkt på $53.000 og faldt derefter kraftigt til omkring $51.000. De fleste altcoins og amerikanske aktier oplevede også tilbagegang. I denne artikel vil vi se nærmere på nogle af de mest populære tokens som Filecoin (FIL), Monero (XMR) og Bitbot, der har rejst over $642.000.

Token-Verkauf von Bitbot gewinnt an Fahrt

Bitbot, et voksende blockchain-netværk, har fortsat at rejse tusinder af dollars i de seneste måneder. Data på deres hjemmeside viser, at de har rejst omkring $642.000 i de seneste uger. Dette er en imponerende sum, der forventes at stige yderligere i de kommende måneder.

Bitbot har til formål at blive den største Telegram-bot i branchen. En Telegram-bot er en software, der leverer signaler til handlende på krypto-, aktie- og valutamarkederne. Bitbot søger at være et alternativ til de tusindvis af eksisterende bots i branchen. De vil tilbyde funktioner som selvopbevaring, decentralisering og store belønninger til brugerne. Deres token vil også have lignende fordele som UNI-tokenet fra Uniswap, herunder deling af indtægter med tokenindehavere.

Prisprognose for Filecoin

Filecoin, et stort blockchain-netværk for filopbevaring, var i fokus denne uge efter integrationen med Solana, en af de hurtigst voksende aktører i branchen. Dette førte til en kraftig stigning i FIL-prisen, der nåede sit højdepunkt på $8,22. Efterfølgende faldt prisen til det afgørende punkt på $7,20, men forventes at komme sig og stige til $8 denne uge.

Prisprognose for Monero

XMR-prisen nåede sit laveste punkt på $109,26 denne uge, men har sidenhen steget til $122,50. Aussigterne for token er optimistiske, med det næste store niveau på $130.

Top  Kryptowährung XRP erlebt bemerkenswerte Preiskorrektur - bekannter Krypto-YouTuber prophezeit dennoch Preisziel von 10 US-Dollar

Dette var en opdatering på de seneste begivenheder inden for kryptocurrency-verdenen. Vi vil fortsætte med at følge udviklingen og tilbyde opdateringer, når det er relevant.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button