AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Bitcoin analytiker forudsiger ny all-time high og en 100% stigning i Ethereum indtægter – Hvad det betyder for kryptomarkedet i 2024?

Bitwise-analytiker forudsiger ny all-time high for Bitcoin-prisen

Bitwise’s senior research analyst, Ryan Rasmussen, forudsagde en ny all-time high for Bitcoin-prisen næste år, der overgår 80.000 dollars. Forudsigelsen stemmer overens med den forventede lancering af den første spot Bitcoin ETF og den planlagte halvering begivenhed i april 2024, der er identificeret som afgørende katalysatorer for digital aktivprisvækst.

Analysen forudså også en betydelig stigning i brugen af stablecoins, idet det forventes, at stablecoins samlet set vil afvikle mere værdi end transaktioner behandlet af betalingsgiganten Visa i 2024. Stablecoins, der er knyttet til forskellige aktiver, herunder den amerikanske dollar, er hurtigt vokset fra næsten nul til en markedsværdi på 137 milliarder dollars inden for de sidste fire år. Denne væksttendens forventes at fortsætte, hvor stablecoins bliver betydeligt værktøj og øger handelsvolumen.

Van Eck, et formueforvaltningsselskab, har også forudsagt, at den samlede markedsværdi for stablecoins vil nå 200 milliarder dollars ved udgangen af det kommende år.

Bitwise-analytiker forudsiger 100% stigning i Ethereums indtægter

Bitwise’s optimisme strækker sig ud over Bitcoin, da Ethereum forventes at opleve betydelige forbedringer i 2024. Rasmussen forudsiger en 100% stigning i Ethereums indtægter til 5 milliarder dollars og henviser til den potentielle indvirkning af EIP-4484-opgraderingen, der kunne reducere gasomkostningerne på hovednetværket til under 0,01 dollars.

Når opmærksomheden vendes mod traditionel finans gør Bitwise Coinbase til en førende kandidat til at kapitalisere på konsensusbullemarkedet i 2024. Prognosen antyder en betydelig 100% vækst i Coinbases indtægter for det kommende år, der overstiger Wall Street-forventningerne med en faktor på ti.

Optimismen omkring godkendelse af spot Bitcoin ETF har allerede drevet den førende kryptos pris markant denne måned. Bitcoin-prisen nåede over 44.000 dollars denne måned, før den stødte på en korrektion.

Top  Bitcoin-ETFs oplever de største Zuflüsse siden slutningen af juni

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button