AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Bitcoin-bruger betaler chokerende $3.1 millioner i transaktionsgebyrer – hvordan kunne det ske?

En bruger af Bitcoin (BTC) har angiveligt betalt 3,1 millioner dollars i transaktionsgebyrer for at overføre 139,42 BTC, hvilket har udløst omfattende samfundsmæssige reaktioner og meninger fra on-chain-analytikere.

On-chain data den 23. november viser, at en Bitcoin-bruger betalte et chokerende overførselsgebyr på 83 BTC, svarende til cirka 3,1 millioner dollars, et beløb, der bredt betragtes som et af de højeste siden kryptovalutaernes opståen.

Overførselsgebyret forbrugte over 50% af den samlede transaktionsværdi, da modtagerens tegnebog kun viser, at den modtog 55,77 BTC. Mange inden for kryptocirklerne har peget på menneskelige fejl som en sandsynlig årsag til hændelserne.

Flere on-chain-udviklere har undersøgt replace-by-fee (RBF) -politikken, som giver brugerne mulighed for at erstatte ubekræftede transaktioner i mempool med en anden transaktion, der betaler mere for at blive ryddet hurtigere.

Data viser, at den sidste RBF-erstatning øgede transaktionsgebyret med 12,5 BTC, idet det tilføjede 20% til det allerede høje beløb.

Krypto-udvikleren, Mononaut, argumenterede på X (tidligere Twitter) for, at brugeren måske ikke vidste, at RBF-ordrer ikke kan annulleres i politikken, og måske havde forventninger om at gøre det.

Antpool fik minedriftsbelønningen for transaktionen efter afslutningen af 818087. Det blev også afsløret, at kontoen blev oprettet få minutter før overførslen.

Minedriftpuljen, som ejes af Bitmain, har ikke afgivet en officiel erklæring om situationen. På det seneste har Antpool og Foundry USA udvundet flertallet af Bitcoin-blokke.

Dette er ikke første gang, at en minedriftpulje har registreret så høje transaktionsgebyrer, dog er dette det største beløb, der er betalt, hvis det konverteres. Et transaktionsgebyr på 291 BTC i 2016 står som det højeste, der nogensinde er registreret.

Top  Vigtig information om ophavsret og ansvarsfraskrivelse på BTC-ECHO GmbH's hjemmeside

I september betalte Paxos et overførselsgebyr på 500.000 dollars for at overføre aktiver til en værdi af 2000 dollars. Selskabet frigav straks en erklæring, der bekræftede betalingen og tilføjede, at alle brugerfonde var sikre, og præciserede, at PayPal ikke var ansvarlig, som nogle brugere spekulerede i.

Dage senere viser on-chain data, at beløbet blev refunderet til blockchain-infrastrukturfirmaet efter fejlen. Selvom beslutningen blev truffet af F2Pool, bad Bitcoin-minedriftspoolen samfundet om at foreslå, hvad de ville have gjort i hans sko, og mange foreslog spøgefuldt at fordele pengene til alle brugere.

Aktiver er gået tabt på grund af fejl i fortiden, men i de fleste tilfælde hjælper minedriftpuljen brugeren med at genvinde midlerne. I 2019 hjalp Sparkpool, en Ethereum minedriftpulje, en bruger med at få tilbage 50% af de midler, der gik tabt på grund af et transaktionsgebyr på 400.000 dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button