AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin bryder $45K barriere før forventet ETF-godkendelse

Bitcoin stiger til 45K $ og forventes at stige yderligere

I en bemærkelsesværdig udvikling er Bitcoin steget til 45.316 $, hvilket er en stigning på 7,06% på tirsdag. Dette gennembrud over 45K $ kommer på et afgørende tidspunkt lige før en potentiel ETF-godkendelse, der kunne påvirke dets markedskurs markant.

Samtidig kaster ChatGPT lys over kunstig intelligens’ rolle i at forudsige Bitcoins stigning til en imponerende 100.000 $ inden 2024.

Politiske faktorer som Donald Trumps potentiale tab ved den kommende præsidentvalg spekuleres at udløse en aktiemarkedskrak og muligvis indvarsle en ny Stor Depression.

Bitcoin bryder 45K $ barrieren forud for forventet ETF-godkendelse

Bitcoin (BTC) har nået over 45.000 $ for første gang i over to år, og prisen forventes at stige yderligere med den forestående godkendelse af den første spot Bitcoin-børsnoterede fond (ETF) i USA.

Værdien af kryptovalutaen har nu overgået alle højdepunkterne fra 2023 og etableret et betydeligt nyt årligt højdepunkt kun to dage ind i 2024, efter at den er steget mere end 6% inden for de sidste 24 timer og 170% inden for det sidste år. Markedet venter på SEC’s afgørelse om 14 ventende ansøgninger om en spot Bitcoin ETF.

Bitcoins seneste prisstigning har skabt kontroverser blandt markedsobservatører, da den sidst blev set over 45.000 $ for næsten 20 måneder siden i april 2022.

Mens nogle forventer en potentiel “bull pennant” dannelse, der fører til en gevinst på 54.000 $ ved godkendelse fra SEC, forventer andre, såsom VanEck-rådgiver Gabor Gurbacs, en indledende nedgang, men enorme billioner i indstrømninger i fremtidige år.

ChatGPT forudser AI’s rolle i Bitcoins potentielle stigning til 100.000 $

Den seneste version af AI chatbot, ChatGPT-4, antyder, at Bitcoins pris muligvis kan nå 100.000 $ i 2024 under visse gunstige betingelser, med henvisning til variabler såsom positive lovgivningsmæssige udviklinger, voksende accept og valutadepreciering.

Top  Krypto Marktausblick: Spannende Entwicklungen in der kommenden Woche

Mens det betragtes som meget spekulativt, viser ChatGPT den mulige positive indflydelse af en godkendelse af en spot Bitcoin-børsnoteret fond (ETF), der ville øge tilgængeligheden og likviditeten, samtidig med at den potentiale tegner institutionelle investorer.

ChatGPT lægger vægt på AI’s involvering i markedsanalyse, handelsteknikker og større blockchain tech-forbedringer som svar på, hvordan AI kunne bidrage til denne situation.

AI-algoritmer, der er i stand til at fordøje massive mængder markedsdata og spotte tendenser, kan muliggøre hurtigere og mere effektiv handelseksekvering, men de advarer også om potentielle trusler såsom hacking og cyberangreb.

Resultaterne af ChatGPT peger på en mulig stigning i Bitcoins værdi, der skyldes AI’s indflydelse på markedsdynamik og handelsteknikker.

Trump’s valgnederlag kunne signalere aktiemarkedskrak, advarer AI

Tidligere præsident Donald Trump har udstedt en dyster advarsel om den amerikanske økonomi, idet han forudsiger en aktiemarkedskrak værre end i 1929 og en Stor Depression, hvis han ikke vinder præsidentvalget.

Trump angreb den nuværende tilstand af økonomien og tilskrev dens overlevelse til hans administrations resultater. Han hævdede, at den aktuelle stærke vurdering af aktiemarkedet skyldes forventningen om hans sejr ved valget i 2024.

Mens officielle tal fra Bureau of Labor Statistics viser en stigning i priserne på 17% siden præsident Joe Biden tiltrådte embedet, hævder Trump, at inflationen har overskredet 30% i de sidste tre år.

Påvirkningen af Trumps advarsler på Bitcoins priser er teoretisk, men historiske beviser antyder, at hans genvalg kan udløse en positiv reaktion på kryptomarkedet, mens forventningerne til Bitcoin når nye højdepunkter.

Bitcoin-prisprognose

Den 2. januar viste den banebrydende kryptovaluta Bitcoin en betydelig opadgående tendens og markerede en imponerende start på det nye år. Med handel omkring det pivotpunkt på 44.501 $, viser Bitcoin potentiale til yderligere gevinster, som indikeret af centrale tekniske niveauer og markedssentiment.

Top  SEC Formand udtrykker nervøsitet omkring kryptoindustri

Umiddelbare modstandsniveauer for Bitcoin er fastsat til 46.439 $, 48.195 $ og 49.857 $. Disse niveauer tjener som potentiel mål for Bitcoins opadgående rejse, hvilket tyder på mulighed for vækst, hvis den bullish momentum fortsætter. Omvendt er støtteniveauer identificeret ved 43.096 $, 41.884 $ og 40.238 $, hvilket tilbyder afgørende tærskler, der kan beskytte Bitcoin mod eventuelle betydelige prisfald.

Tekniske indikatorer præsenterer et overbevisende billede. Den relative styrkeindeks (RSI) ligger på et højt niveau på 81, hvilket indikerer overkøbte betingelser. Dette niveau kunne tyde på, at Bitcoin måske nærmer sig en kortvarig top, med potentiale til korrektion eller konsolidering i nær fremtid. Dog afspejler RSI også den stærke købsinteresse og momentum, der har karakteriseret Bitcoins seneste markedsbevægelse.

Som en del af denne bullish historie er observationen af ‘Tre hvide soldater’-lysestage-mønsteret, som typisk betragtes som et bullish signal. Dette mønster antyder en stærk købstrend og kunne indikere, at investorerne er optimistiske med hensyn til Bitcoins udsigter. Dog berettiger den overkøbte RSI en forsigtig tilgang, da markedet kan være klar til en volatilitetssvingning.

Konklusionsvist peger den tekniske analyse på en bullish tendens for Bitcoin med kryptovalutaen, der sigter mod at teste og potentielt bryde højere modstandsniveauer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button