AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin (BTC) overhaler store spillere som Meta og Tesla i markedsværdi – mens Everlodge (ELDG) presale stiger med 150%

Bitcoin (BTC) overgår markedsrettighederne til markederne

Selvom Bitcoin (BTC) står over for en stejl markedsnedgang i 2022, har den været i stand til at imponere det globale marked i 2023. Ifølge Infinite Market Cap har Bitcoin (BTC) overhalet store aktører som Tesla, Berkshire Hathaway og Visa i markedskapitalisering.

Ifølge rapporten er Bitcoin (BTC)’s markedsværdi nået 809,6 milliarder dollars, hvilket er kun 3% mindre end Meta. Som følge heraf er Bitcoin (BTC) nu verdens 10. største aktiv efter markedskapitalisering.

King Crypto’s markedsværdi har bevæget sig opad mod baggrund af en hurtig stigning i markedsværdien af Bitcoin (BTC) tokens. Bemærkelsesværdigt er prisen på en Bitcoin (BTC) token steget med mere end 25% i den seneste måned. Således handles Bitcoin (BTC) til 43.709,07 dollars på trykningstidspunktet.

Det potentielle SEC-godkendelse af Spot Bitcoin ETF’er har yderligere bekræftet BTC’s markedsposition. Ifølge visse medierapporter kan SEC give godkendelsen i 2024. I henhold hertil mener eksperter, at Bitcoin (BTC) kan overstige 100.000 dollars inden udgangen af næste år.

Everlodge (ELDG) Presale Jumps 150%

I de senere år har der været massiv vækst i den globale ferieudlejningsindustri. En forskningsrapport indikerer, at branchen sandsynligvis når 315 milliarder dollars i 2031. Dette indebærer en CAGR på 12,4% fra 2022 til 2031.

Med henblik på vækstudsigterne har investorerne vist interesse for at investere deres penge i ferieudlejningssektoren. Imidlertid har branchen historisk set været betragtet som omkostningstung, hvilket afskrækkede individuelle og små investorer. En ny blockchain-projekt, Everlodge, har imidlertid adresseret denne problemstilling.

Det er en enestående revolutionerende platform, hvor folk kan eje ferieejendomme for så lidt som 100 dollars. Den konverterer ejendomme til NFT’er og opdeler dem i mindre dele. Dette gør det muligt for detail- og småinvestorer at købe NFT’er. Derudover kan NFT’erne også bruges som sikkerhed for at opnå lån mod ejendom.

Top  Tre fremadstormende krypto-projekter, du bør overveje at investere i: Bitcoin, Beam og Borroe Finance ($ROE)

Platformen planlægger at samarbejde med førende ejendomsmæglere for at tilføje de bedste ejendomme til sit økosystem. I mellemtiden hjælper platformens Launchpad-funktion udviklere med at rejse midler til deres nye projekter.

Everlodges indfødte token, ELDG, er til salg. Ejer af disse tokens vil modtage flere fordele, herunder feriegaver, rabatter og meget mere. Du kan også satse tokens for at tjene ekstra indtægter. For at sikre stabilitet og forhindre tilbagetrækninger har platformen besluttet at låse team-tokens i 2 år og likviditetspuljen i 8.

Platformens presale-runde gennemgår sin syvende fase. Indtil videre er markedsværdien af en ELDG-token steget med 150%. I øjeblikket kan du købe en token for kun 0,025 dollars. Imidlertid mener eksperter, at tokensprisen vil stige med 280% i presale-fasen og 30x efter lanceringen på børser.

For mere information om Everlodge (ELDG) besøg deres websted.

Ansvarsfraskrivelse: Teksten ovenfor er en annoncetekst, der ikke er en del af redaktionelt indhold hos Cryptonews.com

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button