AnalyseBitcoinEthereum

Bitcoin (BTC) und Ethereum (ETH) Optionen im Wert von 8,12 Milliarden USD laufen heute aus – Was wird erwartet?

Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) Optioner med 8,12 Milliarder USD, der udløber

Hændelserne omkring udløb af Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) optioner til en værdi af 8,12 milliarder USD den 31. maj har fanget handlendes opmærksomhed. Dette kan resultere i stor volatilitet ved månedens afslutning.

Bitcoin og Ethereum Optioners udløb

Værdien af de udløbende Bitcoin optioner i dag er 4,65 milliarder USD. Deribit rapporterer, at de 261.390 udløbende optionskontrakter har et Put-to-Call-forhold på 0,6, hvilket indikerer en overvægt af køboptioner (Calls) sammenlignet med salgsoptioner (Puts).

Desuden viser dataene, at den maksimale smertepunkt for disse udløbende optioner er på en Bitcoin-kurs på 65.000 USD. Maksimal smertepunkt er prisen, hvor aktivet forårsager de største økonomiske tab for indehaverne.

Ved dagens udløb udløber også 2.750.922 Ethereum optioner. Disse optioner har en værdi på 3,47 milliarder USD, et Put-to-Call-forhold på 0,85 og en maksimal smertepunkt på 3.300 USD.

Prognoser for Volatilitet og Markedskonditioner

Greeks.live delte forud for udløbet af optioner deres indsigt i markedet. De forventer, at volatiliteten på kryptomarkedet vil forblive lav og skabe gunstige forhold for handel med optioner på grund af færre makroøkonomiske begivenheder.

Selvom udløb af optioner kan føre til øget volatilitet, er virkningen normalt midlertidig. Markedet stabiliserer sig generelt dagen efter og udligner eventuelle initiale udsving. Handlende opfordres til omhyggeligt at analysere tekniske indikatorer og markedsstemning, inden de investerer i dette volatile miljø.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bitcoin kämpft nach Halving: Was bedeutet das für den Kryptomarkt?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button