AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin Bull Market Struggles to Reach 2017 Highs, Say Russian Experts

Bitcoin Bull Market vil ikke nå 2017-højder

Den nuværende Bitcoin-bullmarked er ifølge russiske eksperter ved at falde kort i forhold til 2017’s højder. Disse udtalelser kom i en Bitcoin- og krypto-tema-rapport fra Roscongress Foundation, en af Ruslands største udviklingsfokuserede NGO’er og konferencearrangører.

‘Bitcoin Bull Market Fever Will Falter’ – Eksperter bidrager

Rapportens forfattere hævdede, at BTC’s nye all-time-high i marts i år var en del af et “spekulativt spil” spillet “mod baggrunden af godkendelser af spot Bitcoin ETF’er.” Men marts’ pludselige stigning i Bitcoin-priserne har siden “ikke formået at skabe samme begejstring som situationen ved udgangen af 2017,” skrev de.

Forfatterne pegede på internetsøgninger “relateret til kryptovalutaer,” der “forblev langt under højdepunktsværdierne.”

Bedre Bitcoin-adgang takket være ETF-godkendelse, siger eksperter

Eksperter bemærkede også, at analytikere havde hævdet, at spot Bitcoin ETF’er ville “gøre cryptocurrency-investeringer mere tilgængelige for en bredere skare.” Men beviserne tyder angiveligt ikke på, at dette er sket endnu, hævdede fonden.

Forfatterne forklarede, at “minebaserede transaktionsprotokoller for Bitcoin-netværket” udgør en “forhindring” for “fuld inklusion” i det traditionelle finansielle system. I den finansielle verden refererer offsetting (også kaldet “netting”) til “den nettopgørelse af separate aktiver og forpligtelser eller indtægter og udgifter i de finansielle regnskaber.”

Stablecoins påvirker Bitcoin-priserne?

Forfatterne bemærkede også en “vækst i kapitaliseringen af stablecoins” siden 2017, og hævdede, at dette har hjulpet med at skabe et Bitcoin bullmarked både i 2021 og 2024. Eksperterne konkluderede, at 2024-all-time-high var “delvist på grund af en genetablering af forsyningen af stablecoins.” Tidligere på måneden hævdede russiske eksperter, at BTC og altcoin-minedrift vil vokse med 20-40% inden årets udgang.

Top  Investmentmanagementunternehmen empfiehlt 19,4 % Allokation in Bitcoin zur Maximierung der risikobereinigten Renditen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button