AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin CEO: Forventer Pris på $100.000 i 2024

I et nyligt interview mener Blockstream CEO Adam Back, at 2024 kunne markere en periode med genopblussen for Bitcoin (BTC), der vil drive den førende cryptocurrency mod 100.000 dollar.

I interviewet påpeger den berømte kryptograf og pioner af proof-of-work-algoritmen, der bruges i Bitcoin-protokollen, at Bitcoin i øjeblikket ligger under den historiske prisudviklingslinje, som er observeret under tidligere minedriftshændelser med halvering af belønningen.

Bitcoin’s blokbelønningshalveringer er programmeret til at finde sted hver 210.000 blokke og reducere blokbelønningen givet til minearbejdere fra 6,25 BTC til 3,125 BTC.

Back antydede, at når man betragter de gennemsnitlige tendenser i tidligere markedsudsving og halveringer, ligger Bitcoins nuværende værdi bag ved bredt accepterede forudsigelser.

Forskellige faktorer har bidraget til nedgangen i BTC’s pris, som er blevet observeret på både de traditionelle finansielle markeder og i cryptocurrency-rummet.

“De sidste par år har været som en bibelsk plage og pest. Der var COVID-19, kvantitativ lempelse og krige, der påvirkede strømpriserne. Inflation, der presser folk op, virksomheder går konkurs,” forklarede Back.

Disse markedsudfordringer har haft en dybtgående indvirkning på porteføljestyring og investeringsstrategier. Investeringsforvaltere har været nødt til at navigere i risiko og tab, hvilket ofte har resulteret i salg af mere likvide aktiver, herunder Bitcoin.

Med henblik på 2024 sagde Back, at mange af de makrohændelser, der negativt påvirkede Bitcoins pris, enten er aftaget eller blevet løst. Dette afspejles i Bitcoins nylige prisstigning fra november 2023 og fremad.

Back troede stadig på, at Bitcoin ville nå 100.000 dollars. Han henviste også til Bitcoin “stock-to-flow” -modellen udviklet af pseudonyme tidligere institutionelle investor PlanB.

Ifølge Back tyder modellen på en potentiel opadgående side for Bitcoin i 2024. Ifølge Back købte snedige Bitcoin-investorer historisk set BTC seks måneder før en halvering og solgte under betydelige prisstigninger, der opstod 18 måneder efter belønningsreduktionen.

Top  Risikoadvarsel: Værdipapirer og kryptovalutaer kan medføre totaltab - Vær opmærksom på de potentielle risici

Fremtrædende investorer og markedsanalytikere har også fremhævet den potentielle indflydelse af godkendelsen af adskillige spot Bitcoin-børsnoterede fond (ETF) -ansøgninger af US Securities and Exchange Commission (SEC).

Eric Balchunas og James Seyffart, senior ETF-analytikere, forventer, at disse ansøgninger vil få grønt lys i begyndelsen af 2024.

Michael Novogratz, medstifter af Galaxy Digital, forudsiger også betydelige institutionelle investeringer, der strømmer ind i BTC-understøttede produkter, en holdning delt af Back.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button