AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Bitcoin Dominans Når 2-År Højeste – Hvad Betyder Det For Ethereum?

Bitcoin-dominans når to-årigt højdepunkt

Bitcoin-dominansen har nået det højeste niveau i to år, da den står på over 53% af den samlede markedsværdi for kryptovalutaer. Ifølge data fra TradingView er Bitcoin-dominansen steget fra 52% til over 53% i løbet af den seneste uge, efter at den i oktober nåede op på 54% og tidligere i december nåede 55%. Bitcoin-dominansen er steget konstant i løbet af 2023 og ligger nu på niveauer, der ikke er set siden april 2021, viser data.

I mellemtiden viser TradingView-diagrammet også, at opadgående trenden for Bitcoin-dominans, der har været på plads siden begyndelsen af året, stadig er intakt, da dominansen har handlet pænt over sin 200-dages glidende gennemsnit hele året.

Dårligt år og dyster udsigt for ETH/BTC

I fortiden har Bitcoin-bull-runs haft tendens til at blive ledsaget af endnu stærkere stigninger i altcoins, og måske mest markant i Ethereum’s native token Ether (ETH). Men i år ser det ud til, at trenden er ændret til Bitcoins fordel, da ETH/BTC-handelsparet bevæger sig nedad, og der spekuleres i, om Solana (SOL) overtager pladsen for ETH som den hurtigste hest i denne markedscyklus. Underpræstationen af ETH i forhold til BTC har fået nogle handlende til at indgå bearish væddemål, herunder den erfarne trader Peter Brandt, der offentligt har shortet aktivet.

Siden januar i år er ETH/BTC faldet med mere end 28%, fra 0,0723 BTC pr. ETH til 0,0516 ved denne skrivelse. På samme tid er Bitcoins pris i amerikansk dollar steget med 167%, mens Ethers pris i amerikansk dollar er steget med 90% i samme periode.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button