AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin dominerer markedet med stigning på 156% iår: Hvad kan vi forvente i 2024?

I 2023 har det digitale aktivmarked oplevet positive udviklinger med betydelige institutionelle indgange på markedet i fjerde kvartal, samtidig med at aktiepriser fortsætter i en positiv retning.

I henhold til CCData’s Q4 2023 Market Outlook-rapport har markedet oplevet en stærkere markedssentiment, stigende Bitcoin (BTC) dominans, en stigning i kryptofonde og institutionel efterspørgsel samt stigende optimisme for en BTC Exchange Traded Fund (ETF).

Rapporten fremhævede de fortællinger, der formede hele handelsåret, herunder perspektiver for fremtiden, da handlende og minere søger at genindvinde tidligere tab og opretholde en god position før den næste halvering.

BTC’s markedsmæssige modstand dominerede de fleste fortællinger, da toppen af aktivet steg med 156% year-to-date (YTD). Denne opadgående bevægelse overgik traditionelle aktiver og benchmark som S&P 500, NASDAQ og Guld. Alle aktivklasser klarede sig bedre end tidligere kvartaler, da bredere makroøkonomiske faktorer viste sig positive efter høj inflation, der plagede flere markeder i månedsvis.

Det er også værd at bemærke, at året blev præget af forbedrede BTC-fundamentaler efter bjørnevinduet i 2022, som så aktiveret miste over 55% af sin værdi. BTC viste tidlige tegn på vækst i første kvartal, men vendte effektivt tendensen i andet kvartal med fornyet institutionel tillid til markedet.

En betydelig del af BTC’s opadgående bane var indgivelsen af en ETF-ansøgning af BlackRock og andre traditionelle finansielle virksomheder, der førte til en prisrally over $31.000 før en let korrektion og en løbe over $40.000.

På nuværende tidspunkt handles BTC til $42.900 og er steget 19% i løbet af den sidste måned stadig på baggrund af fornyet ETF-optimisme. Selvom SEC endnu ikke har godkendt en spot BTC ETF-ansøgning med henvisning til bekymringer om markedsmanipulation, fortsætter buzzen med virksomheder, der omstrukturerer filer, og eksperter, der forudsiger en kommende godkendelse.

Top  Bitcoin viser positive tegn til trods for usikker handelsmiljø

En væsentlig indikator for en bullish stemning omkring Bitcoin er den kommende halvering, der har vist sig at være forbundet med prisstigninger. Næste halvering har ændret minedriftens drift, da prisopture udsletter tidligere tab, hvilket sætter dem i en bedre position til at forbedre effektiviteten.

Rapporten analyserede også stigningen i Bitcoins produkter og aktiver under forvaltning. I år har indstrømning i Bitcoin-produkter oversteget $1,7 milliarder, mens den samlede krypto-AUM er over $44 milliarder, hvilket udgør en stigning på 150%.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button