AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin-entusiaster Max Keiser trækker sit bud om at få El Salvadors præsident og Argentinas præsident til at snakke om BTC

Den prominente bitcoiner Max Keiser ser ud til at have trukket sit tilbud om at få El Salvadors præsident Nayib Bukele og Argentinas præsident-elect, Javier Milei, til at diskutere Bitcoin.

Keiser spurgte offentligt Bukele om tilladelse til at invitere Milei til San Salvador via det tidligere medie, Twitter. Da han blev spurgt om, hvorfor han havde brug for Bukeles tilladelse til at invitere Milei til sit adoptivland, svarede Keiser, at det var et spørgsmål om ”protokol”. På nuværende tidspunkt har Bukele dog ikke reageret på anmodningen.

Det er værd at bemærke, at Keiser fungerer som ”seniorrådgiver” for den salvadoranske præsident, når det kommer til Bitcoin-relaterede anliggender.

På sociale medier har det bemærket, at Bukele ikke har været så vokal omkring sine Bitcoin-adoptionsplaner på det seneste.

En støtter af Bitcoin bemærkede: ”@nayibbukele har været ret stille omkring Bitcoin på det seneste”.

På trods af sin tilsyneladende begrænsede indsats for at fremme Bitcoin, repostede Bukele dog den 27. november et billede af en supporter iført en t-shirt og kasket med hans navn og logoet for El Salvador, sammen med Keisers kone og med-bitcoiner Stacy Herbert.

Senere synes Keiser at have tonet sine forventninger ned og skrev, at det er vigtigt at sikre, at El Salvador bliver et land, der anvender Bitcoin og frit for andre kryptovalutaer. Han antydede, at at fokusere på at få Argentina op til hastighed med Bitcoin kunne ”udvande bestræbelserne” på at holde hans adoptivnation fri for kryptovalutaer med lav værdi.

På spørgsmålet om, hvor ivrige Bukele og Milei er for Bitcoin, kan det nævnes, at Bukele har til hensigt at gøre historie ved at genopstille til præsidentvalget næste år. Den Bitcoin-ivrige præsident, hvis regering gjorde Bitcoin til lovligt betalingsmiddel i 2021, ændrede succesfuldt forfatningen for at tillade genopstilling. Tidligere dikterede salvadoransk lov, at præsidenter kun kunne sidde én periode. Bukeles ekstremt høje popularitet har imidlertid ikke vist tegn på tilbagegang, på trods af at han har tonet sin regerings kontroversielle køb af Bitcoin ned.

Top  Analytiker afviser rapport om afvisning af Bitcoin ETF-ansøgninger af SEC

Keiser så håbefuld ud for en muligighed for, at Milei og Bukele kunne finde fælles fodslag om Bitcoin, da Milei har rost Bitcoin tidligere og har talt om planer om at afskaffe Argentinas fiat peso.

Ikke desto mindre kan de to mænd muligvis befinde sig på kollisionskurs: mens Bukele ser ud til at ville frigøre sin nations økonomi fra dollaren, ønsker Milei det modsatte. Den argentinske præsident-elect siger, at han har planer om at dollarisere landet i de næste par år. Nogle toneangivende argentinske politiske figurer har dog forsøgt at overtale Milei til at vende ryggen til USD’en og i stedet omfavne Bitcoin.

Milei vandt præsidentvalget sidste uge med 55% af stemmerne, 3 millioner flere end hans modkandidat, økonomiministeren Sergio Massa.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button