AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin ETF Approval Expected in January Might Not Trigger Price Surge

En mulig positiv effekt forventes ikke af en kommende ETF-godkendelse til Bitcoin. En rapport af blockchain datafirmaet CryptoQuant citeret af CoinDesk pegede på, at en godkendelse af en Bitcoin ETF kunne udløse et “sælg nyheden” fænomen, der kan forårsage et potentielt prisfald for kryptovalutaen til så lavt som $32.000. Ifølge CryptoQuants data er $32.000 den nuværende kortfristede indehaver realiserede pris, en nøgle on-chain-måling, der ofte følges af handlende.

“Sælg nyheden” henviser til et fænomen på finansmarkederne, hvor priserne stiger inden en bullish begivenhed, kun for at se dem falde kort efter. Fænomenet opstår, når erfarne handlende drager fordel af den overfyldte long-handel, hvilket fører til lukning eller likvidation af et stort antal gearede positioner.

En godkendelse af en ETF ses normalt som en bullish begivenhed, da den åbner døren for flere institutionelle tilstrømninger til Bitcoin. Ifølge Grayscale CEO Michael Sonnenshein kan en spot-ETF betyde, at så meget som $30 billioner i “rådgivet formue” potentielt kan investeres i Bitcoin.

Dog påpegede CryptoQuant, at de nuværende høje urealiserede fortjenstmargener på omkring 30% for kortfristede Bitcoin-indehavere historisk set går forud for prisrettelser, som det tidligere er observeret.

“Desuden bruger kortfristede indehavere stadig Bitcoin med fortjeneste, mens rallyer normalt kommer efter, at kortfristede tab er realiseret,” bemærkede rapporten.

På tidspunktet for skrivningen fredag blev Bitcoin handlet til $42.823, hvilket var en nedgang på 2% i løbet af den seneste uge. En pris på $32.000 efter ETF-godkendelsen, forventet inden den 10. januar, ville betyde, at prisen skal falde over 25% fra det nuværende niveau til et niveau, der ikke er set siden oktober.

Top  Polygon migrerer fra MATIC til POL-token: Hvad betyder det for Ethereum-netværket?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button