BitcoinEthereumRegulationRegulierung

Bitcoin ETF’er strømmer til, bekymring om Mt. Gox træder i baggrunden.

Overvejelserne omkring Mt. Gox overskygges af positive tendenser på kryptomarkedet

Bitcoin ETF Inflows stiger, bekymringer om Mt. Gox træder i baggrunden

US-amerikanske Bitcoin-ETF’er har oplevet betydelige tilstrømninger de seneste dage. Samtidig stiger både Bitcoin og kryptomarkedet markant – alt dette på trods af sværdet, der stadig hænger over markedet i form af Mt. Gox.

Aktuelt dominerer en positiv stemning. BTC er op med 10,70% på ugebasis og 3,58% på daglig basis. Den største kryptocurrency handles derfor til 65.310 dollars.

I løbet af weekenden handles Bitcoin stadig under 57.000 dollars. En nedgang under 60.000 dollars førte til bekymringer blandt mange investorer om den videre kursudvikling. Den kommende tilbagebetaling af 140.000 BTC, der er tilbage fra den fallerede kryptobørs Mt. Gox, synes at være hovedårsagen til disse tab.

En stor mængde Bitcoin til en markedsværdi på 9,15 milliarder dollars blev ved deadline sendt til Kraken, der vil krediterer de berørte inden for 7-14 dage.

Da ejerne ikke har haft adgang til kryptovalutaerne siden 2014, frygter mange investorer en oversvømmelse af markederne, der vil føre til kursfald. Ifølge Ki Young Ju, administrerende direktør for CryptoQuant, deler institutionelle investorer ikke denne bekymring. I stedet udnytter de investeringsangsten for at købe Bitcoin til lave priser.

Derfor sker der en stemningsændring om crypto i USA

I USA ser det ud til, at stemningen omkring krypto markant ændrer sig over de seneste dage. To forskellige begivenheder har været afgørende for dette. På den ene side har det mislykkede attentat på den tidligere amerikanske præsident Donald Trump ført til ny håb.

Top  Ethereum forventes at opleve en af de største breakout nogensinde, ifølge krypto-trader.

Krypto-investorer tror, at sympatierne for Trump vil vokse efter attentatet. Der kunne dannes modstand blandt vælgerne. Trump anses for at være en af de mest populære kandidater til at overtage præsidentembedet i januar 2025.

Samtidig betragtes Trump til tider som en stor støtte for kryptovalutaerne. Hvis han faktisk overtager præsidentembedet, kan kryptomarkedet vokse hurtigt.

På den anden side nærmer sig lanceringen af de første Ethereum-Spot-ETF’er i USA. Ekspertene forudsiger den til næste tirsdag. Godkendelsen af SEC til handel med en anden kryptovaluta ud over Bitcoin betragtes som en milepæl, der sandsynligvis vil have en enorm virkning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button