AnalyseBitcoinEthereum

Bitcoin-ETFs: Experten optimistisch efter milliardindstrømning – Ethereum-ETFs næste?

Bitcoin og Ethereum ETFs: Markedet og udsigterne

Bitcoin har brudt ud af sin konsolideringsfase og oplevede en imponerende rally på 10 % inden for de seneste 24 timer, hvilket bragte prisen tættere på 57.000 $. Den seneste prisstigning kommer på baggrund af stærke inflows i Bitcoin ETFs.

Mandag så Bitcoin ETFs samlet indstrømninger på 519 millioner dollar, dobbelt så meget som dagen før. Handelsvolumen for alle ni Bitcoin ETFs oversteg 2,4 milliarder dollar, hvilket markerede et nyt all-time high. Grayscale ETF’en GBTC registrerede netto udstrømninger på 22,37 millioner dollar, den fjerde handelsdag i træk med faldende netto udstrømninger, dog de laveste daglige udstrømninger siden lanceringen af ETFs.

Bitwise-eksperten Ryan Rasmussen udtrykte stor tilfredshed med Bitcoin ETFs’ performance og henviste til en indstrømning på en milliard dollar i Bitwise Bitcoin ETF (BITB) og en samlet formuestrøm på over 15 milliarder dollar på tværs af alle ETFs.

Rasmussen forventer, at fremkomsten af Bitcoin spot ETFs og lignende fonde vil booste kryptopriserne, især når tidligere tøvende institutionelle investorer træder ind på markedet. Han forudser, at kryptovalutaer vil forlade 2022’s nedtur og indtage en flereårig bull cycle. Rasmussen gentog Bitwises tidligere prisprognoser og bekræftede forventningen om, at Bitcoin vil nå en ny all-time high på mindst 88.000 dollar inden udgangen af 2024.

Efter Bitcoin ETFs vurderes chancen for godkendelse af Ethereum ETFs at ligge på 50 %. Ifølge Rasmussen, som interviewedes af Yahoo Finance den 26. februar, er sandsynligheden for, at Ethereum ETFs bliver godkendt i de kommende måneder omkring 50 %:

“Jeg ved ikke, om markedet nødvendigvis er på et punkt, som SEC gerne vil se for at godkende disse Spot ETFs [Ethereum] i maj. Jeg synes, det er omkring en 50/50 procents chance for, at vi vil se en godkendelse eller afvisning og en anden … ansøgningsrunde i fremtiden.”

Top  MATIC Prognose: Wann wird der MATIC Kurs 5 US-Dollar erreichen?

Andre eksperter, herunder Bitwise Global Head of Research Matt Hougan, har tidligere forudsagt næsten 50 % chance for, at ETH Spot ETFs vil blive godkendt i maj. Chancerne for godkendelse ifølge Polymarket-website er lidt lavere med 41 %.

Forventes, at SEC vil tage en beslutning om VanEcks ansøgning til en Ethereum ETF inden den 23. maj og samtidig gennemgå de andre ansøgninger, ligesom det var tilfældet med Bitcoin ETFs.

Rasmussen påpegede også, at SEC først gav grønt lys til Bitcoin ETFs, da Grayscale indgav et sagsanlæg mod afvisningen af deres ansøgning. Han tilføjede, at det forbliver uklart, om en lignende retssag kan være nødvendig for ETH ETFs.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button