AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereumRipple

Bitcoin ETF’s godkendelse skaber ny mulighed for investorer – 5 digitale aktiver at overveje til din kryptokurser portefølje

The U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) har gjort historie denne uge ved at godkende de første nogensinde Bitcoin-børsnoterede fonde (ETF’er) i USA – og sætter dermed kryptovalutamarkedet op til en fornyet opsving.

Med finansgiganter som BlackRock, Invesco, Fidelity, Grayscale og Ark Invest nu fast etableret på kryptomarkedet, er det klogt ikke at undervurdere kryptovalutaer som en vigtig del af ens portefølje ved siden af aktier og obligationer.

På den første dag trak ETF-fonde en imponerende volumen på 4,6 mia. dollars ind, hvilket overgår det tidligere rekord på 1,63 mia. dollars, som Guld ETF’er formåede at tiltrække på åbningsdagen tilbage i 2004, hvilket bekræfter intens efterspørgsel.

I kølvandet på denne historiske milepæl er her fem digitale aktiver, som investorer bør overveje at tilføje til deres kryptoporteføljer.

1. Bitcoin: Klar til vækst efter ETF-godkendelse

Det amerikanske børsnoterede selskabs godkendelse åbner endelig op for en bred vifte af almindelige investorer, der tidligere stod over for barrierer for eksponering.

Store institutionelle fondsforvaltere har nu tilføjet Bitcoin til deres investeringsfonde, og pensionsplanlæggere kan inkludere det i arbejdsgiverstøttede 401(k) planer. I stedet for at kæmpe med kompleksiteten af direkte kryptoejerskab, kan almindelige investorer nu få adgang til Bitcoin gennem betroede finansielle institutioner og regulerede fondsstrukturer.

Ud over at øge tilgængeligheden etablerede træk også Bitcoin’s legitimitet i både detail- og institutionelle investorers øjne. Bitcoin kan nu sikkert sidde sammen med traditionelle aktiver som aktier og obligationer i konventionelle porteføljer.

2. Ethereum: Parat til at forbedre kryptoporteføljeafkast

Ethereum står til at tilføre værdi som et centralt aktiv i kryptoporteføljer. Som den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin tilbyder Ethereum investorer en måde at diversificere deres kryptoallokeringer og giver også eksponering for decentrale applikationer og smarte kontrakter.

Top  Safe Recovery Hub: Få indblik i den nye crypto recovery service fra Safe og Sygnum Bank

Ethereum nåede sit højeste kursniveau siden maj 2022 efter lanceringen af de første Bitcoin ETF’er. Investorer er nu optimistiske med hensyn til, at Ethereum ETF’er også snart kan blive en realitet.

Store finansielle ledere som BlackRock, Fidelity, Invesco, Ark Invest og VanEck har Ethereum ETF-ansøgninger til behandling hos SEC, og der forventes afgørelser vedrørende disse ansøgninger fra maj 2024. Den potentielle godkendelse af disse fonde ville tillade almindelige investorer at få eksponering for Ethereum gennem deres traditionelle mæglers konti.

Det store Dencun-upgrade til Ethereum er planlagt til at deployere til testnettet næste uge. Dencuns mål er at styrke skalerbarheden og reducere netværksbelastning gennem Proto-Danksharding. Dette kan i høj grad sænke transaktionsgebyrer og forbedre hastighederne på Lag 2-løsninger. Konsekvenserne ville være øget nytte for decentrale apps og bredere Ethereum-adoption.

3. XRP: Kan se gevinster på trods af usikkerhed om ETF’er

Selvom godkendte ETF’er fra SEC ser ud til at være en mulighed for Ethereum er det regulatoriske billede uklart for XRP. Igangværende retssager mellem Ripple Labs og SEC har skabt tvetydighed omkring XRP’s status. Bloomberg-analytiker James Seyffart mener, at dette gør det meget usandsynligt, at der vil blive godkendt en spot-XRP ETF i 2024.

Der er stadig overbevisende grunde til, at investorer bør overveje XRP til deres porteføljer. På trods af manglende adgang til ETF’er handles XRP til en langt lavere pris end sine høje niveauer fra 2021 på omkring 2 dollar, hvor den nuværende pris ligger på 0,6023 dollars. Dette udgør en interessant værdimulighed, hvis blockchain-lederen kan løse sin retlige sag til fordel.

XRP tilbyder også intrinsiske fordele som hastighed, pålidelighed og minimale omkostninger for grænseoverskridende betalinger. Hvis Ripple kan udvide adopteringen som planlagt, vil XRP være godt placeret til at kapitalisere på det.

Top  Hvordan påvirkede Trumps modstand mod Bitcoin markedet?

Nogle branchestemmer ser endda et betydeligt opadgående potentiale i XRP’s pris, hvis dens betalingsnetværk når en vis skala.

For investorer, der er åbne for at holde kryptovalutaer direkte, giver XRP tilbud om eksponering med rabat til et lovende betalingsnetværk. Og det tilbyder diversificering sammen med Bitcoin og Ethereum i porteføljer. Når den regulatoriske klarhed forbedres, kan XRP også blive en primær kandidat til SEC-godkendte ETF’er.

4. Solana: Forventes at følge i Ethereums fodspor

Lanceringen af Bitcoin ETF’er har også ført til spekulation om, at en Solana ETF kunne være lige rundt om hjørnet. Den tredjestørste blockchain så sin pris stige med over 14% på baggrund af lanceringen af Bitcoin ETF’erne, da investorer forventer, at en SOL ETF er næste i rækken til at modtage grønt lys, når Ethereum-ETF’en lanceres.

Investeringsforvalteren VanEck gentog sin overbevisning om Solanas langsigtede potentiale og udtalte, “Solana vil deltage i spot-ETF-krigene takket være en række fondsforvaltere, der indgiver ansøgninger.” Analytikere hos VanEck forventer, at Solana inden for to år vil blive en af de tre største netværk, hvad angår markedsværdi, værdi låst og aktive brugere.

Ud over potentiel ETF-adgang tilbyder Solana fremragende hastighed, lave gebyrer og hurtigt voksende adoptering, der gør den til en tiltalende tilføjelse til kryptoporteføljen. Ifølge Solana’s testnet-rapporter håndterer netværket 50.000 transaktioner pr. sekund med minimale omkostninger.

Derudover fortsætter Solanas vækst i decentrale apps, NFT’er, DeFi og andre anvendelser med at få momentum. Udviklere har strømmet til at bygge decentrale apps på blockchainen, og der er allerede lanceret over 450 projekter. For kryptoinvestorer giver Solana eksponering for et økosystem med ekstraordinær vækst. Dens kombination af hastighed, skalerbarhed, overkommelige gebyrer og staking-belønninger tilbyder en velafbalanceret appel. Potentialet for tilføjelse af SEC-godkendte Solana ETF’er ville også fjerne væsentlige barrierer for adgang.

Top  Bitcoin Allzeithoch: Wie die Inflation die Zukunft des Kryptowährungsmarktes beeinflusst

5. Bitcoin Minetrix: Boost kryptoporteføljeafkast gennem ‘udbytte’

Mens investorer leder efter at drage fordel af de nye Bitcoin ETF’er, tilbyder Bitcoin Minetrix en måde at yderligere drage fordel af Bitcoins vækst via cloud mining, der kan give løbende udbytte-lignende indtægter. Projektets indfødte token, $BTCMTX, sigter mod at gøre Bitcoin-minedrift mere sikker og tilgængelig gennem dens “Stake-to-Mine” metode.

I stedet for at kræve direkte investeringer i cloud mining-kontrakter vil Bitcoin Minetrix tillade deltagere at stille $BTCMTX-tokens for at tjene ikke-handelbare “mining credits”. Disse credits vil derefter levere Bitcoin-minedrift, hvilket muliggør indtjening af den øverste krypto uden indsats.

Bitcoin Minetrix har allerede tiltrukket betydelig interesse ved at rejse over $8,2 mio. siden lanceringen af presalget. Den indfødte token er i øjeblikket tilgængelig til $0,0128, hvor prisen skal stige gennem 39 presalgsfaser op til $0,0148.

Presalgets mål er at rejse mindst $15 mio. til finansiering af udvikling, markedsføring og minedriftsinfrastruktur og præsenterer en spændende mulighed midt i den nye imødegåelse af Bitcoin ETF’er.

Ved at tokensiere cloud mining og skifte væk fra direkte kontrakter vil Bitcoin Minetrix tilbyde et svindelresistent alternativ. Staking vil også låse indtjeningspotentiale op uden tunge transaktionsgebyrer. For investorer, der er begejstrede for daggryet af ETF’er, vil Bitcoin Minetrix tilbyde tilgængelig eksponering for BTC-mindriftsbelønninger.

Lanceringen af Bitcoin ETF’er markerer et vendepunkt for mainstream kryptoadoption. Ethereum står klar til at følge i Bitcoins fodspor, mens investorer har øje for dets smarte kontrakt-egenskaber. Solanas kombination af hastighed og lave gebyrer positionerer den også som en frontløber til en potentielt godkendelse af SEC.

Og selvom XRP måske står over for en længere vej, præsenterer dens nedsatte pris en interessant værdimulighed. For investorer, der ønsker at deltage i kryptopresalg, tilbyder Bitcoin Minetrix en unik mulighed gennem sin krypto-staking cloud mining model. Med omhyggelig porteføljeallokering kan disse 5 kryptovalutaer hjælpe med at forbedre afkastene, mens adoptionen skrider frem.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button