AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Bitcoin future har set en stigning i CME’s åben interesse – hvad det betyder for kryptovaluta-markedet.

Bitcoin Futures Open Interest på Chicago Mercantile Exchange (CME) har set en stigning fra $2,20 milliarder den 30. September til $5,09 milliarder i dag ifølge data fra Glassnode.

Stigningen i åben interesse skyldes bitcoins fortsatte opadgående tendens til $44.400 tirsdag, hvilket markerede et nyt årligt højdepunkt, og denne stigning kan fortsætte ifølge en analytiker.

“Futures-positioneringen på CME viser, at Bitcoin stadig kan stige fra sin nuværende pris. Det er dog ikke klart, om vi gik fra en nettokort positionering fra sidste uge til nettolang. Vi fortolker dette som et signal på, at traditionelle finansielle institutioner nu langsomt viser en fornyet appetit på kryptoprodukter,” siger Laurent Kssis, en ekspert på handel med krypto og ETF’er hos CEC Capital.

Kssis fortsætter med at forklare, at man ikke kan udelukke, at institutioner positionerer sig i forvejen for en beslutning fra U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) vedrørende godkendelse af en spot-børshandlede fond (ETF), hvilket han mener vil resultere i en hurtig kortvarig opadgående prisudvikling for Bitcoin, som vi allerede er vidne til.

SEC udsætter Spot Ethereum ETF

Tidligere i dag bekræftede U.S. SEC, at den har udskudt sin beslutning om Grayscales ansøgning for dens spot Ethereum ETF og forlænget revisionsperioden med en ny deadline sat til januar 2024.

“Vi er ikke overbeviste om, at den nuværende bevægelse fra $41.000 til $44.000 kan holde, da vi kunne se store gevinster og nedadgående pres på BTC tilbage til $39.000 på mellemlang sigt,” advarer Kssis og tilføjer, at han ikke ville blive overrasket, hvis der sker en “sælg på nyhederne” begivenhed i dagene og ugerne fremover.

Top  Uklarhed om tidspunkt for åbning af Pi Coin Mainnet skaber bekymring blandt kryptoinvestorer

Med CME’s Bitcoin-åbne interesse tilbage på et all-time high, satser mange på, at mikroøkonomiske stemninger også forbedres, og en nedskæring af renten nu er vel forventet og en driver af prisudviklingen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button