AltcoinsBitcoinDeFiRipple

Bitcoin-Halbierung: Kan XRP nå 1-dollar-marken?

Da den kommende Bitcoin-halvering kun er få dage væk, har investorerne rettet deres opmærksomhed mod, hvordan prisen på XRP, kryptovalutaen tilhørende Ripple Labs Inc., vil reagere. Mens XRP har bevæget sig i et relativt langsomt tempo i denne opadgående sæson, spørger handlende og investorer sig selv, om kryptovalutaen kunne nå den 1-dollarmærke.

Bitcoin-halvering og XRP

Bitcoin-halveringen er et begivenhed, der sker cirka hvert fjerde år og reducerer minedelen med halvdelen. Derudover begrænses udbuddet af Bitcoin, hvilket holder prisen stabil. Selvom Bitcoin-halveringen ikke har direkte indflydelse på XRP-prisen, kan den have visse indirekte konsekvenser. Dette skyldes den spredte brug af forhold, hvor momentum fra Bitcoin ofte oversætter til andre kryptovalutaer.

Kryptoanalyseplattformen CoinCodex forudsiger en stigning på ca. 15 % for XRP inden den 24. april. Ifølge CoinCodex vil XRP den 24. april 2024 bytte ejerskab til 0,574411 $ og dermed stige med 15,42 %. Tekniske indikatorer antyder, at den kortsigtede 50-dages SMA for XRP vil være omkring 0,587698 $ inden den 17. maj. Derudover ligger den Relative Strength Index (RSI) Momentum-Oszillator på 34,54, hvilket indikerer, at XRP-markedet er i en udbrudsposition.

Selvom forventningen til Bitcoin-halveringen kan føre til øget spekulativ handel og investeringsinteresse i XRP, er det stadig usikkert, om XRP snart vil stige til 1 $. Effekterne af godkendelse af Bitcoin Exchange-Traded Funds (ETF’er) på XRP har dog været indirekte positive.

Andre påvirkninger på XRP-kursen

Med Bitcoin, der får godkendelse til sine spot-ETF’er, er det klart, at Ripple og XRP vil stå over for fair konkurrence i fremtiden. Attraktiviteten af XRP for investorer kunne stige, hvis Ripple endelig vinder sin langvarige retssag mod den amerikanske børstilsynsmyndighed (SEC).

Top  Donald Trump: Versprechen om at oprette Bitcoin- og Kryptobeirat i Det Hvide Hus

Ripple forbereder sig på at svare på SEC’s anklageskrift senest den 22. april, som oplyst af Stuart Alderoty, Chief Legal Officer hos Ripple. Ripple’s indtræden i det decentraliserede finanssystem kan også forårsage en betydelig stigning i XRP-kursen ved at lede udviklingen inden for DeFi med et nyt kreditprotokol på XRP Ledger, der sigter mod at forbedre finansiel inklusion og gennemsigtighed.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button