AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin Hits Record Highs Against Local Currencies – Find Out Which Countries are Experiencing Surges

Bitcoin når rekordhøjder mod lokale valutaer

Bitcoin har opnået historiske højder mod lokale valutaer i flere lande i Asien og Sydamerika efter en betydelig stigning på 7% i prisen. Den 21. maj nåede Bitcoin en dags- og seksugers højde på $71.650, hvilket markerede en stigning på over 7% inden for en periode på 24 timer. Ifølge CoinGecko placerer dette aktivet inden for en rækkevidde på 3,4% af dets all-time high i USD-termer, registreret den 14. marts på $73.738.

Bitcoin sætter nye højder mod forskellige fiatvalutaer

Stigningen i Bitcoins pris har resulteret i nye rekordhøje mod forskellige fiatvalutaer. I Japan nåede BTC en all-time high på 11,2 millioner yen under tidlig handel den 21. maj. Dette markerer første gang, at aktivet har overskredet den 11 millioner JPY-tærskel. Den japanske yen har oplevet en svækkelsestrend over for dollaren de seneste måneder og er faldet med 10% siden årets begyndelse. Argentina var også vidne til, at Bitcoin nåede en højeste værdi på 63,8 millioner argentinske pesos (ARS) den 21. maj og overgik lidt de højder, der blev set i midten af marts.

Filippinerne var også vidne til, at Bitcoin kortvarigt nåede en rekordhøjde på 4,18 millioner pesos (PHP) den 21. maj, hvilket overgik højderne fra midten af marts. Tilsvarende tendenser blev observeret i andre lande som Storbritannien, Australien, Canada, Chile, Colombia, Egypten, Norge, Indien, Sydkorea, Taiwan og Tyrkiet, som bemærket af industriobservatøren Thomas Fahrer på X.

Bitcoin Short Squeeze på horisonten?

I et nyligt indlæg på X, højdepunktet analytiker Willy Woo likvideringen af en måneds værdi af Bitcoin-shortpositioner, hvilket antyder muligheden for en short-squeeze ud over all-time highs. Coinglass rapporterede, at inden for de sidste 24 timer blev 79.010 handlende likvideret, med samlede krypto-likvideringer på 345 millioner dollars, hvoraf 78,5% var shortpositioner. Markus Thielen, leder af research hos 10x Research, forudsagde tidligere, at et gennembrud over $67.500 potentielt kunne føre til nye all-time highs.

Top  Ethereum Gründer Vitalik Buterin verteidigt Memecoins: Sieben Gründe, warum sie im Alltag nützlich sein können.

På nuværende tidspunkt handles BTC til $70.945, blot $2.500 fra at nå en ny all-time high i amerikanske dollars. Ud over 10x Research er nogle andre analytikere også blevet optimistiske på Bitcoin efter uger med konsolidering. Førende handelsfirma QCP Capital har udtrykt optimisme omkring Bitcoins prisudvikling med prognoser om en potentiel tilbagevenden til højderne på $74.000. I en nylig note skrev firmaet, at det har observeret betydelige købere, der erhverver 100.000 til 120.000 BTC opkald til december 2024, hvilket indikerer tillid til den opadgående bevægelse af kryptovalutaen. “US CPI-numrene udløste en breakout i rækken på tværs af risikoaktiver. BTC har siden handlet tilbage over 66k,” skrev firmaet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button