AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin Life Insurance Group Launches Innovative Private Credit Fund Denominated in BTC

Bitcoin life insurance innovator Meanwhile Group har offentliggjort en ny privat kreditfond i Bitcoin. Fonden, som er lukket for investering, sigter mod at give investorer et “konservativt” afkast i Bitcoin, samtidig med at den låner midler ud i BTC til institutionelle modparter efter fondsforvalternes skøn, udtalte selskabet for nylig.

Meanwhile Advisors, gruppens datterselskab, sigter mod en 5% rente for Meanwhile BTC Private Credit Fund-terminen.

Ved at vælge låntagere sigter fonden mod at mindske risikoen forbundet med detailplatforme, der primært låner til enkeltpersoner, ifølge virksomheden.

Investorer i fonden vil bidrage med amerikanske dollars, som vil blive konverteret til BTC ved fondens lukning.

Lån vil blive udstedt i BTC, og der vil også blive opkrævet gebyrer i kryptovalutaen.

“Denne private kreditfond tilbyder en enestående mulighed for institutionelle investorer for at låse den fulde værdi af deres BTC-beholdninger op uden at gå på kompromis med deres ejendomsret og dermed udnytte en enestående mulighed for optimerede afkast,” sagde Zac Townsend, medstifter og administrerende direktør for Meanwhile Group.

Meanwhile Group skabte overskrifter tidligere på året, da det lancerede Meanwhile Insurance, et Bermuda-baseret selskab, der accepterer præmier og udbetaler ydelser udelukkende i Bitcoin.

Selvom servicen i øjeblikket er begrænset til kunder i USA, er selskabet i gang med at udvide sine tjenester til borgere i andre lande.

Meanwhile Insurance tilbyder livsforsikringspolicer, der giver en kontantværdi i BTC ud over en dødsydelse.

Den seneste bevægelse fra Meanwhile Group stemmer overens med den stigende interesse fra institutionelle investorer i Bitcoin og andre kryptovalutaer.

I 2021 sikrede New York Digital Investment Group 100 millioner dollars i finansiering fra store forsikringsudbydere med det formål at lancere “Bitcoin-drevne løsninger for amerikanske livsforsikrings- og livrenteproducenter.”

Top  Bitcoin oplever stigende interesse blandt investorer, da antallet af nye Bitcoin-adresser stiger markant: Er det tid til at investere?

De etablerede spilleres indtræden på Bitcoin-markedet afspejler den stigende accept og anerkendelse af kryptovalutaer som levedygtige investeringsaktiver.

Bitcoin (BTC) har vist sig at være stærk ved at stige til et mere end 19-måneders højdepunkt, selv når de globale markeder oplevede tilbageslag.

Kryptovalutaen steg 5,8% for at nå 42.000 dollars mandag og fastholdt sin position lige under det niveau i den asiatiske handel tirsdag morgen.

I kontrast har globale aktier og obligationer kæmpet med tab siden ugens begyndelse.

Denne afvigelse understreger den nuværende lave korrelation mellem kryptovalutaer og andre traditionelle makroaktiver, sagde Sean Farrell, chef for digital-aktivstrategi hos Fundstrat Global Advisors LLC.

I løbet af 2023 er Bitcoins korrelationer med aktier og guld faldet, da specifikke faktorer inden for kryptomarkedet skubbede en bemærkelsesværdig stigning på 152% i værdien af den største digitale formue.

En af de centrale drivere bag stigningen er forventningen om, at USA vil godkende sine første spot-Bitcoin-børshandlede fonde, hvilket potentielt vil øge efterspørgslen efter tokenet.

Korrelationskoefficienten på 90 dage mellem Bitcoin og MSCI Inc.s globale aktieindeks er faldet fra 0,60 til 0,18 siden begyndelsen af året.

En lignende analyse af tokenet og spotguld viser, at korrelationsfiguren er faldet tæt på nul fra 0,36.

En korrelationskoefficient på 1 indikerer aktiver, der bevæger sig tandem, mens minus-1 betegner modsatte bevægelser.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button