BitcoinFinanzen

Bitcoin Miner Riot Platforms indgår aftale og afslutter ubuden overtagelse af Bitfarms Ltd.

Bitcoin Miner Riot Platforms afslutter planer om overtagelse af Bitfarms Ltd.

Im September 2024 meddelte Bitcoin-mineren Riot Platforms officielt, at de havde indgået en aftale med Bitfarms Ltd., hvilket satte en stopper for Riots tidligere uventede overtagelsestilbud.

I henhold til aftalen har Riot trukket deres krav om en ekstraordinær generalforsamling for Bitfarms-aktionærerne tilbage, og der er foretaget flere ændringer på bestyrelsesniveau for at lette den strategiske gennemgangsproces for Bitfarms.

Riot Platforms før overtagelseshindringer

Ifølge erklæringen har Bitfarms indsat Amy Freedman i deres bestyrelse. Dette skyldes, at Andrés Finkielsztain er trådt tilbage som en del af aftalen.

Freedman, en nøglefigur inden for virksomhedsledelse, vil deltage i Governance- og Nominationsudvalget samt i Komiteen for Vederlæggelse i bestyrelsen. Aftalen tillader hende at deltage i fremtidige særlige udvalg, der dannes af uafhængige direktører.

Riot Platforms har angivet, at de nøje vil holde øje med deres andel i Bitcoin-mineren Bitfarms. Dog har virksomheden i øjeblikket ikke planer om øjeblikkelige overtagelser.

Historie om tilnærmelser og afvisninger

I maj fremsatte Riot et uventet tilbud på 950 millioner USD for at overtage Bitfarms. Den 20. juni introducerede Bitfarms en aktionærretsplan, også kendt som “gifttabletten”, for at forhindre en fjendtlig overtagelse.

Strategien havde til formål at beskytte Bitfarms’ aktionærer ved at udløse specifikke rettigheder, hvis en part, herunder Riot, forsøgte at erhverve mere end 15 procent af Bitfarms-aktierne før den 10. september 2024 eller 20 procent derefter.

Riots fortsatte køb af aktier, som øgede deres andel til 19,9 procent, forstærkede bekymringer om at skade aktionærernes interesser.

Fremtidsperspektiver

Selvom enigheden er indgået, forbeholder Riot Platforms sig retten til at genoverveje deres deltagelse i Bitfarms i fremtiden. Deres fortsatte interesse, som beskrevet i deres tidligere indrapportering, kan føre til nye forslag eller yderligere diskussioner afhængigt af Bitfarms’ præstation og generelle markedsforhold. Indtil videre ser det dog ud til, at begge virksomheder fokuserer på deres respektive strategier.

Top  Bitcoin og andre digitale valutaer stiger torsdag middag: Seneste kursudvikling her

På dagen for aftalen blev Bitfarms-aktien handlet til 2,05 USD, hvilket svarer til en stigning på 2,05 procent. Ikke desto mindre har aktien oplevet et fald på 27,82 procent i løbet af året.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button