AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin miners viser sig at være en kritisk værktøj for ren energi og balance i elnettet, viser nylig arbejdspapir

Bitcoin-minedrift som en kritisk værktøj til ren energi og grid-balancering

En række krypto-tilhængere har understreget betydningen af Bitcoin (BTC) minedrift som et “kritisk værktøj” til ren energianvendelse og grid-balancering.

I en nylig offentliggjort arbejdspapir med titlen “Utnyttelse af Bitcoin-minere som fleksible belastningsressourcer til stabilitet og effektivitet i elforsyningssystemet” har Bitcoin-tilhængere og tidligere ERCOT (Electric Reliability Council of Texas) præsident Brad Jones fremhævet adskillige fordele ved BTC minedrift.

Papiret argumenterede for, at Bitcoin-miningens ukorrumperlighed og hurtige belastningsresponskapacitet kan forbedre netfleksibiliteten og lette integrationen af variable vedvarende energikilder. Forfatterne af papiret inkluderer Nic Carter, partner hos Castle Island Ventures, Dennis Porter, administrerende direktør for Satoshi Action Fund, Murray Rudd, videnskabsrådgiver, og den afdøde Brad Jones. Shaun Connell, Executive Vice President for Power hos Houston-baserede tech-firma Lancium, bidrog også til forskningen.

Minerne i Texas har bidraget til at tackle den voksende efterspørgsel efter elektricitet ved at deltage i efterspørgselsresponsprogrammer og tilbyde grid-services, der viser deres unikke evner som fleksible og kontrollerbare belastninger. Papirets resultater udfordrer påstandene fra anti-krypto-politikere, der ofte har peget fingre ad Bitcoin-minere for deres påståede høje energiforbrug og belastning på elnettet.

Senator Elizabeth Warren og flere andre demokrater har tidligere presset ERCOT for information om den elektricitet, der forbruges af Bitcoin minedrift. Dog argumenterer forskerne for, at Bitcoin-minere faktisk kan spille en vital rolle i efterspørgselsrespons og bidrage til nettes tekniske og økonomiske stabilitet. I forhold til den omfattende indvirkning af Bitcoin på global energiefterspørgsel og klimaændringer erkender forskerne, at situationen forbliver kompleks. Imidlertid tyder ny data på, at virkningen af Bitcoin-minedrift måske er mere nuanceret end almindeligt antaget.

Top  Coinbase lancere internationale spot-markeder for kryptohandel udenfor USA

En nylig undersøgelse fra Cornell University demonstrerede, hvordan vind- og solprojekter kan drage fordel af Bitcoin-minedrift under deres prækommersielle udviklingsfaser. Bæredygtigheden af Bitcoin-minedrift er blevet forbedret takket være forskellige innovationer. Hydrokølingsfarme og udnyttelsen af associeret petroleumsgas har bidraget til at gøre Bitcoin-minedrift mere miljøvenligt.

Derudover viser rapporter fra september, at over 50% af Bitcoins energiforbrug kommer fra rene energikilder.

Minerne nyder øgede belønninger i takt med den seneste stigning i krypto-priser, med deres gennemsnitlige daglige indtjening stigende til omkring 32 millioner dollars i løbet af den seneste måned. Hashrate, en måling af den beregningskraft, der er nødvendig for at mine en mønt, har nået en rekordhøjde, hvilket indikerer, at minere bruger mere kraftfulde computere til at løse de komplekse matematiske puslespil, der tjener dem en Bitcoin. Ifølge mining data platformen Hashrate Index er målingen af mineres indtjening fra brugen af 1 petahash per sekund beregningskraft på en dag steget til over 81 dollars fra 70 dollars i begyndelsen af november. I mellemtiden har forventningen om en godkendelse af en spot ETF ført til en stigning i Bitcoins pris i de seneste uger. Kryptovalutaen steg mod 38.000 dollars sent i går, drevet af markedsspekulationer om den potentielle godkendelse af en spot ETF.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button