BitcoinFinanzen

Bitcoin nærmer sig hastigt det næste Halving og jagter endda sit eget rekordniveau – kunne vi se en ny prisboom?

Bitcoin nærmer sig næste Halving og jagter rekord

Bitcoin fortsætter med at stige i værdi og er nu tæt på at nå sit tidligere rekordniveau. I løbet af en nat fik BTC en stigning på 9 procent og handles nu til 56.000 dollar eller knap 52.000 euro. Det sidste gang, Bitcoin blev handlet til en lignende pris på internationale kryptobørser, var i november 2021, da den nåede sit hidtidige højdepunkt på 68.789 dollar.

Bitcoin Halving forventes i april

Drevet af lanceringen af en række nye Bitcoin-Spot-ETF’er for store investorer, bevæger Bitcoin sig nu hastigt mod det næste Halving, der forventes at finde sted medio april 2024. Efter Halving vil mængden af nye Bitcoins, som minerne modtager for deres beregninger, blive halveret. Tidligere har dette gentagne gange ført til betydelige prisstigninger med flere måneders mellemrum.

Ingen hype, men konstant stigende efterspørgsel

Dog er der forskelle fra november 2021, da Bitcoin nåede sit all-time high. Den brede offentlighed har endnu ikke investeret i aktivet. Ifølge Bitpanda-CEO Eric Demuth skyldes den stigende efterspørgsel en kombination af investeringer fra private investorer, institutionelle amerikanske investorer, reguleringsforbedringer, øget tillid til kryptoaktiver og forbedret adgang til disse aktiver. Analytikeren mener, at 2024 vil være et godt år for kryptovalutaer på grund af genopretning af økonomier, forventede rentenedskæringer og det kommende Bitcoin Halving.

Håbet om en positiv udvikling på markedet er også støttet af Fear & Greed Index, der viser en klar positiv stemning blandt investorerne. Handelsvolumen omkring november 2021 var markant højere sammenlignet med dagens niveau. Bitcoin har allerede overgået 50.000 dollars mærket flere gange, men denne gang ser det ud til at være drevet af en stabil stigning i efterspørgslen efter digitale aktiver.

Top  PEPE styrtdykker med 12% - skal man købe på faldet?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button