AnalyseBitcoinEthereum

Bitcoin og Ethereum skyder i vejret: Højeste kursvækst siden marts

Bitcoin og Ethereum oplever betydelig vækst

I de seneste 24 handelstimer har Bitcoin oplevet en markant stigning i værdi, idet den digitale valuta nu handler til en pris på 71.183 dollar. Dette repræsenterer en stigning på 6 procent sammenlignet med dagen før. På ugentlig basis har BTC endda oplevet en stigning på 14 procent, hvilket næsten har udlignet den korrektion, der har været siden midten af marts. Det eneste, der mangler for at nå det tidligere all-time high på 73.737 dollar, er en stigning på 3,7 procent.

Baggrund for kursstigningen

En af årsagerne til den hurtige stigning i prisen på Bitcoin er et opdateret skøn fra ETF-analytikeren Eric Balchunas. Han har øget sandsynligheden for godkendelse af Ethereum ETF’er fra 25 procent til 75 procent. Denne nyhed har også påvirket prisen på Ethereum positivt, da den anden største kryptocurrency pludselig steg med 16,5 procent og nu handles til en pris på 3.647 dollar.

Generel stigning på kryptomarkedet

Udover de to største kryptocurrencies oplever det samlede marked også en positiv udvikling. Med en samlet markedsværdi på 2,74 billioner dollar er kryptomarkedet steget med 7,2 procent.

Uvished om Ethereum ETF’er

Selvom der er positive forventninger til godkendelsen af Ethereum ETF’er, er situationen stadig uklar. SEC er kendt for at være skeptisk over for kryptocurrencies, især Proof-of-Stake valutaer som Ether. Der er stadig tvivl om, hvorvidt Ethereum kan betragtes som et værdipapir.

Aktuelle juridiske kampe

Børsmyndighedens holdning er blevet et politisk emne, da Joseph Lubin, grundlæggeren af Consensys, nylig har indgivet søgsmål mod SEC. Samtidig er der stadig tvivl om godkendelsen af Bitcoin ETF’er, som for nylig har set en tilstrømning af kapital.

Top  Bitcoin og Ether falder: Kryptomarkedet under pres på grund af faldende efterspørgsel og usikkerhed på markedet

Investering i ETF’er

Ifølge Farside Investors flød der den 20. maj 237 millioner dollar ind i investeringsprodukter. BlackRock og Fidelity var blandt de største bidragsydere med henholdsvis 66,4 millioner dollar og 64 millioner dollar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button