BitcoinDeFiEthereumMetaverse

Bitcoin-Preis stürzt ab: Kryptowährungen erleben massiven Verkaufsdruck nach ETF-Genehmigung

Bitcoin- og Kryptomarkedet i Krise

Bitcoin falder til under 40.000 dollar

Den seneste pris på Bitcoin (BTC) viser en fortsat nedgang, idet den nu handles til under 40.000 US-dollar pr. Mønt. Ifølge data fra CoinGecko ligger prisen på den største kryptocurrency efter markedsværdi nu på 39.754 US-dollar, efter at den har tabt næsten 5 % af sin værdi inden for de sidste 24 timer. I løbet af den forudgående uge er prisen faldet med mere end 7 %.

De forbandede ETF’er

Det seneste fald i prisen sker mindre end to uger efter godkendelsen af længe ventede investeringsinstrumenter, der bringer kryptocurrency til Wall Street: børsnoterede spot-Bitcoin-fonde. Ti Bitcoin-ETF’er blev godkendt til handel den 11. januar, hvilket tillader investorer at købe aktier, der afspejler prisen på den digitale formue.

Uklar fremtid

Analytikere har været usikre på, om prisen på BTC ville stige eller stagnere som følge af den længe ventede godkendelse. En dag efter godkendelsen nåede BTC næsten 49.000 dollars for første gang siden 2021, men har siden oplevet et frit fald.

Gråskala presser prisen

Det nuværende fald i BTC-prisen tilskrives generelt midler fra ETF’er, især fra Gråskalas Bitcoin Trust. Efter omdannelse til en spot-BTC-ETF har investorer hurtigt trukket penge ud, hvilket har skabt et nedadgående pres på kryptocurrency-prisen.

Generel nedgang på kryptomarkedet

Også for resten af kryptomarkedet ser det ikke positivt ud, da Ethereum (ETH) er faldet med mere end 6 % inden for de sidste 24 timer og handles til 2.336 US-dollar. Solana (SOL) har også oplevet et fald på mere end 9 % på en dag og handles nu til 83,86 US-dollar.

Top  NYSE-Störungen fører til aktienedgange; Krypto- og blockchain-tilhængere kræver ændringer

Med både Bitcoin og den generelle kryptomarked i krise er det fortsat uklart, hvordan fremtiden vil forme sig inden for denne sektor.

Redaktionelt

Artiklen er udgivet af Ryan Ozawa

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button