AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin-prisen når det højeste niveau i to år og forventes at stige yderligere – alt du behøver at vide.

Renowned commodities trader and chart analyst Peter Brandt har revideret sit prisforslag for Bitcoin (BTC) i september 2025 og hævet det fra $120.000 til $200.000. Denne justering kommer efter kryptovalutaens nylige gennembrud, der resulterede i gevinster på cirka 10% og sendte Bitcoin ud over en 15-måneders kanal. Brandt, der er administrerende direktør for Factor LLC, mener, at Bitcoin’s opadgående bevægelse over toppen af en fler-måneders kanal markerer et betydeligt teknisk gennembrud og indikerer potentialet for yderligere opadgående bevægelser inden for den angivne tidsramme, sagde han i en nylig post på X. Han skønner, at den nuværende bull-cyklus sandsynligvis vil afslutte i august eller september 2025.

Analytikere er optimistiske om Bitcoin prisbevægelse

Brandts optimistiske prognose stemmer overens med andre projekter, der forventer højere Bitcoin-priser i de kommende år. Adskillige undersøgelser fremhæver det eksponentielle vækstpotentiale drevet af effekten af Bitcoin’s kvartalsvise halvering af belønning. Bloomberg-analytikere forudsiger endda, at Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er) vil overgå Gold ETF’er i forvaltede midler inden for de næste to år. Derudover indikerede tidligere prognoser fra Rekt Capital, at den igangværende Bitcoin-rally ville fortsætte ind i februar. Bitcoin’s kommende halvering i april vil reducere blokbelønningen, som minearbejderne modtager, fra 6,25 bitcoins til 3,125 bitcoins pr. valideret blok. Med stigende efterspørgsel og en strammere forsyning argumenterer analytikere for, at forholdene er gunstige for aggressive, næsten vertikale rallyer, lignende dem, der blev observeret efter tidligere halveringer. Desuden antyder historiske tendenser, at Bitcoin kunne nå niveauer, der er sammenlignelige med tidligere cykluspeaks, hvilket yder yderligere støtte til det bullish scenarie. Dog advarer Brandt mod overdreven entusiasme blandt Bitcoin-investorer og advarer mod brugen af “laser eyes” profilbilleder på sociale medier. Han ser denne tendens som en “modulerende indikator”, der kan have ugunstige virkninger på den aktuelle opadgående momentum.

Top  ApeCoin (APE) på vej mod nul efter nedgang i Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT floor price & ApeFest PR fiasko?

Bitcoin pris når højeste niveau i to år

Mandag nåede Bitcoin sit højeste niveau i over to år og ramte $57.000. Kryptovalutaen steg 9% for kortvarigt at ramme milepælen på $57.000, første gang siden november 2021, før den faldt tilbage til omkring $56.500 niveauer. Desuden har Bitcoin’s markedsværdi igen oversteget $1,1 billioner. I løbet af de sidste 30 dage har aktivet oplevet en imponerende stigning på 34% og ligger i øjeblikket kun 18,5% under sin tidligere højeste værdi på $69.000. Som tidligere rapporteret har Fidelity’s direktør for Global Macro, Jurrien Timmer, antydet, at Bitcoin’s markedsværdi har potentialet til at nå en fjerdedel af markedet for “monetære guld” og nå imponerende $6 billioner. Jurrien Timmers prognose er baseret på antagelsen om, at Bitcoin vil konsolidere sin position som digitalt guld og en pålidelig værdibutik. Analysen opstiller en parallel mellem den del af guld holdt af monetære formål, anslået til 40% af verdens overjordiske guld, og det potentielle markedsværdi af Bitcoin. Timmer bemærkede, at monetære guld, eksklusive smykker eller industrielle anvendelser, i øjeblikket er værdsat til omkring $6 billioner, hvor centralbanker og private investorer holder denne betydelige andel. Fidelity-direktøren argumenterede for, at Bitcoin kunne fange en betydelig del af dette marked, idet den udnytter sin nuværende værdiansættelse på $1 billion som et grundlag for yderligere vækst og stigende Bitcoin-prisniveauer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button