AnalyseBitcoin

Bitcoin-Prisstigning påvirker aktiekurserne for Riot Platforms, Marathon Digital og Hut 8 Mining

Bitcoin Mining Aktier i Oktober: MARA, RIOT og HUT viser varierende resultater

Aktierne i bitcoin mining-virksomhederne Riot Platforms (RIOT), Marathon Digital (MARA) og Hut 8 Mining (HUT) oplevede en blanding af resultater i oktober, på trods af at Bitcoin oplevede en kraftig prisstigning. MARA-aktiens pris steg først til over 10 dollars, men er nu faldet til 8,81 dollars [1]. Ligeledes faldt Riot Platforms-aktiens kurs til 9,78 dollars, efter at den for en uge siden havde nået 11,10 dollars [1]. Aktiekursen for Hut 8 Mining ligger i øjeblikket på 2,17 dollars, hvilket svarer til en stigning på 1,4% inden for de sidste 24 timer [1].

Bitcoin-Prise danner bullisk diagramformation

Den vigtigste katalysator for aktiekurserne i virksomheder, der beskæftiger sig med bitcoin mining, er naturligvis udviklingen i prisen på denne kryptocurrency. For nylig oplevede Bitcoin en kraftig bull-løb, da BTC-prisen først brød modstanden ved 31.780 dollars – det højeste niveau siden den 13. juli – og derefter nåede det psykologisk vigtige niveau på 35.000 dollars [1].

Den nuværende pris på Bitcoin ligger også over den stigende trendlinje, der forbinder de laveste niveauer siden den 23. november sidste år. Derudover handles den digitale førerende valuta i øjeblikket over Arnaud Legoux Moving Averages (ALMA) linjer for de sidste 50 og 200 dage. Alt dette er klare bulliske tegn set fra et teknisk analyseperspektiv [1].

Bullish Flag Formation på Bitcoin

Samtidig har Bitcoin dannet en bullisk flagformation. Dette mønster er kendetegnet ved en lang lige linje og derefter et knæk, der ligner et flag. Dette bliver også normalt fortolket som et bullisk signal [1].

Top  Bitcoin-Prisen falder under $29.500, men der er stadig håb om atter at stige

Derudover nærmer Bitcoin-prisen sig det 38,2% Fibonacci retracement niveau. Derfor er det sandsynligt, at prisen på kryptocurrencyet vil fortsætte med at stige, hvis købere sigter mod $42.150, hvilket er det 50% Fibonacci retracement niveau. Denne pris ligger ca. 23% over den aktuelle kurs [1].

Effekterne på Mining-aktier

Alle disse indikatorer spiller ikke kun en rolle for Bitcoin, men også for aktiekurserne på mining-virksomheder, der korrelerer kraftigt med den. Jeg forventer, at MARA, RIOT og HUT vil stige igen i november, da jeg forventer, at Bitcoin-rallyet vil fortsætte, på trods af at det er aftaget lidt på det seneste [2].

Der er yderligere potentielle katalysatorer for BTC og mining-aktier. Der er tegn på, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) i de kommende måneder endelig vil tillade Bitcoin ETF’er. Hvis det faktisk sker, vil efterspørgslen efter Bitcoin fra institutionelle investorer sandsynligvis stige markant. Derudover vil det faktum, at udbuddet af Bitcoin på kryptobørser for nylig er faldet, også spille en større rolle [2].

Der er også mulighed for, at Federal Reserve, den amerikanske centralbank, vil afslutte sin stramning af pengepolitikken i de kommende måneder. Banken forventes at holde rentesatserne uændret mellem 5,25% og 5,50% ved det kommende møde senere i denne måned [2].

Referencer:
[1] [Source Name] [2] [Source Name]

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button