BitcoinFinanzen

Bitcoin-Rallye sorgt für Anstieg der Coinbase-Aktie – Analysten sehen positive Perspektiven

Den seneste Bitcoin-rally har haft en positiv indflydelse på kryptomarkedet såvel som virksomheder, der opererer i dette rum. En sådan virksomhed er Coinbase, den største kryptobørs i USA. Efter at prisen på den førende kryptocurrency Bitcoin nåede $52.000, oplevede Coinbase-aktien også en markant stigning. Den positive tendens blev yderligere styrket af en jpmorgan-analytikers opgradering af Coinbase-aktien i begyndelsen af februar.

JPMorgan-analytiker reviderer vurdering

Kenneth Worthington, den pågældende analytiker, vendte tilbage med en pessimistisk vurdering af Coinbase, hvorefter han opgraderede virksomhedens aktie. Dette skete efter at han tidligere havde forudsagt en mulig nedgang i entusiasmen for børsnoterede Bitcoin-fonde (ETF’er). De seneste udviklinger på kryptomarkedet, især i forbindelse med Bitcoin-ETF’er, fik dog Worthington til at revidere sin vurdering og vende tilbage til en neutral vurdering af Coinbase. Han fremhævede, at de højere kryptopriser forventes at forbedre Coinbases aktivitetsniveau og indtjeningskraft.

Opinionsopdelingen blandt analytikere

Coinbases aktier oplevede et fald i starten af året efter at have haft en imponerende stigning i 2023. Analytikernes meninger om aktien er stadig delt, med købs-, hold- og salgsanbefalinger, der er nogenlunde jævnt fordelt. Worthington fastholdt sit kursmål på $80 for aktien før virksomhedens indtjeningsrapport.

Bitcoin-ETF’er oplever stigning i handelsvolumen

I reaktion på Bitcoin-rallyet og de forbedrede udsigter for virksomheder som Coinbase oplevede også Bitcoin-ETF’er en betydelig omsætning. Den 14. februar steg handelsvolumenet af Bitcoin-ETF’er markant, og de største ETF’er havde en højere handelsvolumen end dagen før. Det samlede handelsvolumen for de ni ETF’er beløb sig til omkring $1,5 milliarder, hvilket vidner om investoreres voksende interesse og tillid til digitale aktiver.

Top  Die Zukunft von Bitcoin ETFs: SEC-Verzögerungen und die Rolle von Einzelhandelsbanken in der Massenakzeptanz von Kryptowährungen.

Konklusion

Disse udviklinger understreger den stigende betydning af Bitcoin og andre kryptokurser på det globale finansmarked. Bitcoin-prisrallyet på 1-dages diagrammet viser tydeligt, at digitale aktiver som Bitcoin fortsat er stærkt efterspurgte og en vigtig del af moderne porteføljer. Det er dog vigtigt, at investorer foretager deres egen forskning, før de træffer beslutninger om investeringer, da investering altid indebærer risici.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button