AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin spot ETF’s vil sandsynligvis blive tvunget til at vedtage en “i-kontanter” indløsningsmodel, ifølge Bloomberg ETF-analytiker Eric Balchunas.

Bitcoin ETF-ansøgere vil næsten helt sikkert blive tvunget af reguleringsmyndigheder til at vedtage en “in-cash” indløsningsmodel for deres fondsaktier, ifølge Bloomberg ETF-analytiker Eric Balchunas.

Når Balchunas blev spurgt om, hvordan forhandlingerne mellem Securities and Exchange Commission (SEC) og forskellige fondsforvaltere skred frem, sagde han, at kontante skabelser var et “fait accompli” baseret på “sladder”, han havde hørt, og de seneste, relevante opdateringer inden for mange udstederes S-1-ansøgninger.

“Årsagen til, at SEC kun ønsker kontante skabelser, er, at det betyder, at kun ETF-udstederen håndterer BTC, og ikke mellemmændene (registrerede børsmæglere kan ikke gøre det),” skrev Balchunas i et indlæg på Twitter torsdag.

En indløsningsmodel henviser til, hvordan et ETF vil holde handelsværdien af sine aktier i tråd med værdien af de underliggende aktiver, den sporer.

Når der sker prisafvigelser på grund af overskydende efterspørgsel, skal en dedikeret mægler/dealer give udstederen midler, så den kan udstede nye aktier for at imødekomme den efterspørgsel.

Spørgsmålet er imidlertid, om de mellemmænd i direkte skal sende udstederen BTC, eller om de skal udstede kontanter, som udstederen bruger til selv at købe BTC. Ifølge SEC hjælper dette med at undgå balanceproblemer, som mæglere/dealere direkte at interagerer med BTC.

Alligevel ville en “in-kind” BTC-baseret indløsningsmodel være mere strømlinet for fonde som BlackRock, Ark og andre og undgå også skatteeffektivitetskomplikationer omkring udstederen likviderer deres BTC til kontanter.

“DirectX b> Kontant er alt for kompleks & ineffektivt,” tilføjede Bloomberg-analytiker James Seyffart om emnet.

Store konkurrenter som BlackRock og Grayscale har begge presset SEC for en “in-kind” indløsningsmodel i løbet af flere private møder med agenturet i de seneste uger.

Top  Trump's shift in crypto policy and its impact on the upcoming presidential elections

På trods af alt dette forbliver markederne positive over for, at godkendelser af Bitcoin-spot ETF’er er lige om hjørnet. Torsdag sagde SEC-formand Gary Gensler, at hans agentur så på ETF-ansøgninger med “nye øjne” i lyset af deres retstabs til Grayscale i august.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button