AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoin

Bitcoin Staking Protocol Secures $18 Million in Funding: How Will This Impact the Market?

Bitcoin Undergår Let Nedgang, Mens Babylon Chain Sikrer $18M til Bitcoin Staking

Den førende cryptocurrency Bitcoin oplevede for nylig en mindre nedgang, som berørte 43.500 dollars, hvilket var mere end 1% lavere fredag. Dette fald kommer i kølvandet på betydelige udviklinger, herunder afslutningen på en fundraising-runde på 18 millioner dollars af Babylon Chain med det formål at styrke Bitcoin-staking-initiativer.

Imens indikerer Hive Digitals analyse, at tidlige købere af Bitcoin i december nu ser en positiv afkast på deres investering.

Midt i disse markedsbevægelser har den finansielle ekspert Robert Kiyosaki udtalt en advarsel om, at det næste markedstab kan udvikle sig til en depression, hvilket kaster en skygge over fremtidige prisforløb.

Babylon Chain Sikrer $18M til Bitcoin Staking

Babylon Chain har triumferende lukket en Series-A-finansieringsrunde på 18 millioner dollars, ledet af Polychain Capital og Hack VC. Denne kapitaltilgang er øremærket til fremme af Babylons banebrydende Bitcoin Staking-protokol.

Denne innovative protokol har til formål at revolutionere DeFi-landskabet ved at muliggøre proof-of-stake-netværk at udnytte Bitcoin, hvilket styrker sikkerhed og likviditet for fremadstormende kæder.

Babylons banebrydende tilgang forener styrken fra proof-of-work med effektiviteten af proof-of-stake-systemer og kan potentielt mindske inflationære tendenser på PoS-netværk.

Dette store kvantespring lover at øge Bitcoins tiltrækningskraft ved at kanalisere investeringer og talent ind i dens netværk og adressere langvarige begrænsninger i den originale blockchain. Trods entusiasmen omkring dette initiativ oplever Bitcoin en midlertidig nedgang i dagens handelsaktivitet.

December Bitcoin-købere ser Investeringer Modnes

Hive Digital Technologies’ strategiske erhvervelse af 3.750 Bitmain S19J minedriftsudstyr i december 2022 giver nu afkast efter den seneste stigning i Bitcoin-priserne. Ved at udnytte sammenbruddet på FTX i november 2022 sikrede Hive Digital 29.000 ASIC’er til en omkostningseffektiv gennemsnitlig pris på 13,70 dollar/TH.

Top  Top Crypto Gainers Today on DEXScreener – KING, SWAPUZ, MOJO: Hvad investorer skal vide

Dette strategiske træk positionerer virksomheden fordelagtigt for den forventede Bitcoin-halvering i april 2024. Ved udgangen af december 2023 forventes Hive Digitals operative hashrate at nå imponerende 4,8 EH/s, hvilket øger dets globale flådeeffektivitet til 28,9 J/TH.

Alene i november 2023 rapporterede Hive Digital produktionen af 276,3 Bitcoins, hvilket i gennemsnit svarer til 66,7 Bitcoins pr. Exahash. Siden starten af 2023 har Bitcoin oplevet en bemærkelsesværdig stigning på 160%, hvilket tyder på en positiv tendens for minearbejdere i kryptovalutaens vækst. Alligevel oplever Bitcoin i øjeblikket en nedgang på grund af de gældende markeds-salgspres.

Kiyosakis dystre forudsigelse: Et crash, der udvikler sig til en depression

Forfatteren Robert Kiyosaki, bedst kendt for sin bog “Rich Dad Poor Dad”, har igen givet udtryk for bekymringer om den amerikanske økonomis tilstand. Han afviser tanken om en blød landing og understreger sandsynligheden for en hård landing, der kunne resultere i en depression.

I sin bog fra 2012, “Rich Dad’s Prophecy”, udsendte Kiyosaki en advarsel om et stort crash. Nu angiver han, at det forestående fald måske kan udvikle sig til en depression. Han gentog sit råd om at købe guld, sølv og bitcoin som en hedge i vanskelige tider og henviste til konflikten mellem Israel og Hamas som opmuntring til at købe en elbil på grund af bekymringer for stigende oliepriser, der negativt kunne skade økonomien.

Denne opdaterede økonomiske forsigtighed kan hjælpe med at forklare, hvorfor flere mennesker begynder at se bitcoin positivt som en sikker investering i lyset af økonomisk usikkerhed. Ikke desto mindre var denne advarsel fra Kiyosaki heller ikke nok til at udløse en positiv tendens i Bitcoin-priser i dag, da der er tale om maksimal profitoptagelse.

Top  Steht die Genehmigung von Bitcoin ETFs bevor? Expertenmeinungen, Prognosen und Auswirkungen auf den Kryptomarkt

Bitcoin-prisforudsigelse

Top 15 kryptovalutaer at følge i 2023

Hold dig opdateret med verden af digitale aktiver ved at udforske vores udvalgte samling af de 15 bedste alternative kryptovalutaer og ICO-projekter at holde øje med i 2023. Vores liste er blevet udvalgt af fagfolk fra Industry Talk og Cryptonews, hvilket sikrer ekspertise og vigtige indsigter til dine kryptovalutainvesteringer.

Grib denne mulighed for at opdage potentialet i disse digitale aktiver og hold dig informeret.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaprojekter, der anbefales i denne artikel, udgør ikke finansiel rådgivning fra den offentliggørende forfatter eller publikation – kryptovalutaer er meget volatile investeringer med betydelig risiko, så lav altid din egen forskning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button