AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin stiger over $42.000 på baggrund af ETF-optimisme

Artiklen handler om en stigning i værdien af kryptoaktier og bitcoin, der steg over $42.000 på markedet.

Aktiekurserne for offentlige krypto-virksomheder, der er noteret i USA, oplevede en stigning mandag, da Bitcoin (BTC) nåede over $42.000, og dermed nåede et nyt højdepunkt for året. Populære krypto-børs Coinbase oplevede en stigning på 7,3% før markedet åbnede. Trods et fald i handelsvolumen i tredje kvartal, oplevede virksomheden en bemærkelsesværdig stigning på næsten 62% i november. En anden betydningsfuld investor i Bitcoin, Microstrategy, der i den foregående måned erhvervede bitcoins til en værdi af $593 millioner, oplevede også en stigning på 8,2%. Bitcoin minedriftsselskaber som Riot Platforms, Marathon Digital og CleanSpark oplevede imponerende stigninger på henholdsvis 9,7% til 12,0%, hvilket føjede sig til deres tocifrede gevinster fra november. Endvidere steg ProShares Bitcoin Strategy ETF, som sporer Bitcoin-futures, med 7,4% og var tilsyneladende klar til at nå et etårshøjdepunkt. Omvendt oplevede ProShares Short Bitcoin Strategy ETF, som tillader handlende at satse på et fald i Bitcoin-futures, et fald på 7,2%.

Bitcoin, den største kryptovaluta i verden, steg 4,0% til $41.598,0, hvilket markerede det højeste punkt siden april 2022. Opstigningen blev drevet af begejstring omkring potentielle rentenedskæringer i USA og handlendes spekulationer om den forestående godkendelse af børshandlede Bitcoin-fonde. Under handelssessionen nåede Bitcoin et højdepunkt på $42.162, der fangede investorers og handlendes opmærksomhed. Godkendelsen af en Bitcoin-børsnoteret fond (ETF) forventes at have en betydelig indvirkning på investeringslysten, da det ville give nemmere regulering, øget appel og forenklede investeringsprocesser, ifølge Ipek Ozkardeskaya, senior markedsanalytiker hos Swissquote Bank. historiske tendenser har vist, at bitcoin-priser har en tendens til at stige efter halvinger. Tidligere på året var investerernes holdning til kryptovalutaer og relaterede aktiver kølig på grund af high-profile kollapser i 2022, hvilket førte til betydelige udstrømninger fra sektoren. Imidlertid har den seneste stigning fået Bitcoins værdi til at stige med over 150% i 2023 og sikret den den bedste årlige ydeevne siden 2020.

Top  HSBC Australia stopper betalinger til kryptobørser fra juli due to customer protection concerns.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button