BitcoinDeFiEthereum

Bitcoin stiger over 73.400 US-dollar: Krypto-markedet oplever fortsat kraftig vækst

Bitcoin-markedet oplever stærk stigning

Bitcoin-markedet fortsætter med at stige, og den aktuelle handelspris for Bitcoin (BTC) er over 73.400 dollars. Køberne dominerer markedet, og denne stigning overgår mange analytikeres forventninger og understreger styrken af kryptokurrency.

Aktuel udvikling

I løbet af de seneste 24 timer er værdien af Bitcoin steget med 2 %, og i løbet af den seneste uge er mønten endda steget med bemærkelsesværdige 12 %. Dette afspejles også i markedsværdien, der nu ligger over 1,4 billioner dollars, hvilket svarer til en stigning på cirka 1,45 %. På trods af disse positive udviklinger er der dog en usædvanlig nedgang i handelsvolumen. I løbet af den seneste dag blev lidt over 48 milliarder dollars af BTC-handlet, hvilket er et fald på 21 % sammenlignet med dagen før.

Tendenser og nyheder

En analyse af dagens prisdiagram for den 14. marts viser Bitcoin’s vedvarende opadgående bevægelse, støttet af køberne. Der er også to vigtige nyheder at nævne. For det første har New York Stock Exchange (NYSE) informeret Securities and Exchange Commission (SEC) om planer om at notere og handle med 7RCC-Spot Bitcoin og Carbon Credit Futures ETF-aktier. Produktet handles under symbolet BTCK og vil give investorer adgang til digitale aktiver ud over emissionskreditter.
For det andet udtalte den kendte Bitcoin-kritiker Peter Schiff i et interview, at han fortryder aldrig at have købt Bitcoin og kalder kryptokurrencyen for “stille”. Han har aldrig troet på Bitcoin’s fundament og har endda kaldt BTC et “Ponzi-system” tidligere.

Fremtidige udsigter

Bulls fortsætter med at dominere Bitcoin-markedet, og mønten er steget to-cifret i sidste uge. Den opadgående tendens er stærk, og potentielle købere kan overveje gunstige indgangsmuligheder. I tilfælde af et fald ligger supportniveauerne omkring 70.000 dollars og 71.450 dollars. En potentiel breakout kan sende Bitcoin over 73.800 dollars og endda over 75.000 dollars.

Top  Kryptokurser falder: Bitcoin, Ether og andre valutaer i taber terræn på tirsdag eftermiddag.

Konklusion

Alt i alt fortsætter Bitcoin med at være en stærk og efterspurgt kryptokurrency, som både institutionelle investorer og private investorer følger nøje. De aktuelle markedsudviklinger tyder på, at Bitcoin kan fortsætte med at stige i værdi og nå nye højder. Det vil være spændende at se, hvordan kryptokurrencyen udvikler sig i de kommende dage og uger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button