AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin-valutaer diversificerer sig som hvaler flytter $1 milliarder værdi fra Coinbase – Hvad sker der?

Bitcoin-hvaler flytter $1 milliard værdi af aktiver fra Coinbase – Hvad sker der?

Den seneste rapport fra on-chain analytics firmaet CryptoQuant viser, at mængden af Bitcoin (BTC) på Coinbase er faldet med næsten $1 milliard værdi af aktiver, da hvaler flytter deres beholdninger. Ifølge data er der blevet flyttet en betydelig mængde aktiver væk fra den populære kryptobørs, og analytikere spekulerer i forskellige muligheder.

Bitcoin-hvaler har hævet over 18.000 BTC fra børsen i løbet af de seneste dage, med beløb mellem $45 millioner og $171 millioner. Disse seneste udtællinger bringer Coinbase’s Bitcoin-beholdninger til det laveste niveau siden 2017. Dette ses som en bekymrende udvikling for nogle, mens andre ser positiver i det.

På nuværende tidspunkt står Bitcoin-beholdninger på Coinbase på 394.000 BTC, hvilket svarer til cirka $20.5 milliarder.

Analytikere har forskellige meninger om Coinbase-udflugter

Bitcoin-entusiasten Kyle Chasse skrev på X (tidligere Twitter), at selvom mængden af Bitcoin på Coinbase er på det laveste niveau siden 2015, blev flertallet af tilbagetrækningerne brugt som likviditet til OTC-skranker.

I reaktion herpå delte brugeren @DAzaraf sin mening om udviklingen og antydede muligvis en udbudssok.

Bevægelser af hvaler Bitcoin fra børserne antyder ofte en bullish holdning på det bredere marked. Centraliserede børser har været forbundet med salg af digitale aktiver, så en udstrømning signalerer bullish stemninger.

Lignende Bitcoin-strømme efter ETF

Sidste uge viste data fra CryptoQuant en tilstrømning af Bitcoin fra mineres reserver til centraliserede børser efter godkendelsen af spot Bitcoin ETF’er.

Børsernes tilstrømning nåede $1 milliard på lidt over 24 timer, hvor mange analytikere pegede på mulig salg af aktiver for at tage overskud. Andre bemærkede, at minere kunne forsikre aktiver for at forbedre kapaciteten inden den næste Bitcoin-halvering.

Top  Kan du stadig blive millionær med kryptokurver i fremtiden? Her er vores tanker.

Bitcoin-prisen faldt umiddelbart efter godkendelsen af Bitcoin ETF’en af Securities and Exchange Commission (SEC) den 10. januar, før den steg igen.

På nuværende tidspunkt er de ugentlige nettotilstrømninger til Bitcoin-investeringsprodukter over $5 milliarder, og værdiansættelsen er på $49.7 milliarder. Bitcoin registrerede massive tilstrømninger, hvilket førte til værdiansættelser på højder fra december 2021.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button