AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin-weekendhandel styrtdykker: Hvad er der sket med de weekendhandlende?

Når det kommer til handel med Bitcoin, er weekenden ikke længere det travleste tidspunkt. Ifølge analytikere hos blockchain-markedsdataudbyderen Kaiko er handelsaktiviteten faldet markant i løbet af weekenden. I løbet af dette år har kun 13% af alle Bitcoin-transaktioner været udført i weekenden, ned fra 17% sidste år og 24% tilbage i 2018. Det samme gælder for handelsvolumen, der er faldet fra 27% til 15% for offshore børser og fra 21% til 11% for nationale markeder.

Den lavere aktivitet i weekenden antyder, at primært detailhandlere har været involveret i weekendens handler, frem for institutionelle investorer. Dette er især tydeligt inden for crypto-fiat-handel, hvor weekendvolumen for BTC-USD nåede et historisk lavpunkt sidste år på 2 millioner BTC. Sammenlignet hermed var tallet for Bitcoin-Tether handler på 11 millioner BTC.

Når det kommer til likviditet, er Coinbase mindre likvid i weekenden end Binance, hvilket afspejles i bud-ask spreadet. Kaiko påpeger også, at ingen af transaktionerne relateret til de ti nygodkendte spot Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er) fandt sted i weekenden.

Kaikos data illustrerer generelt Bitcoin’s nuværende situation, da de nylige godkendelser af spot Bitcoin ETF’er har tiltrukket milliarder af institutionelle investeringer til Bitcoin. Med traditionelle finanser på banen, følger Bitcoin nu mere forudsigelige handelstider.

Bitcoin ETF’er og Handel

I år har den største prisdrevne historie været ETF’er. I dag handles Bitcoin til over $59k, en prisniveau vi ikke har set siden november 2021. Lanceringen af ETF’er har været historisk, da SEC endelig har gjort en indrømmelse til branchen. Flere formueforvaltere, herunder ArkInvest og GrayScale, havde længe ansøgt om spot Bitcoin ETF’er, men var blevet afvist af SEC.

Under formand Gary Gensler har den føderale myndighed ført en “regulering-ved-håndhævelse” tilgang til branchen, hvor de har sagsøgt den for påståede overtrædelser af værdipapirlove i stedet for at tilbyde klar vejledning om, hvordan man overholder disse love. Branchen har længe argumenteret for, at det er uklart, hvordan aktuelle amerikanske værdipapirlove gælder for krypto-tokens.

Top  Dow falder under 40.000 punkter, mens tech-virksomheder som Microsoft fortsætter med at stige i høj fart

Endelig godkendte SEC ETF’er til handel den 10. januar i år efter at en føderal domstol afgjorde, at agenturets afvisning sidste år af Grayscales ansøgning om at konvertere deres Bitcoin Trust til en ETF var “vilkårlig og tåbelig.”

Tidligere på måneden modtog ETF’er tilsammen $1,1 milliarder i indstrømninger. På tirsdag registrerede markedsleder Blackrocks ETF’en en imponerende indstrømning på $1,3 milliarder på en dag, hvor produkterne samlet set nettede $2,4 milliarder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button