AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumMetaverse

Bitcoin’s markedsandel steg med 172% i 2023

Bitcoin’s Markedsandel steg med en rekordhøj stigning på 172% i 2023

2023 har været et ekstraordinært år for digitale aktiver med Bitcoin’s markedsandel, der steg med en rekordhøj stigning på 172% ifølge analysefirmaet Glassnode.

Andre digitale aktiver har også haft et stærkt år. Ethereum og det bredere altcoin-økosystem har set en vækst på 90% i deres markedsandele, rapporterede firmaet.

Markedet har brudt igennem adskillige vigtige tekniske og prisfastsættelsesmodeller på kæden i år. Rallyet siden slutningen af oktober har stået for størstedelen af gevinsterne.

Derudover har digitale aktiver “betydeligt” overgået traditionelle aktiver, herunder aktier, obligationer og ædelmetaller hele året.

For BTC blev den dybeste korrektion i 2023 lukket kun 20% under det lokale højdepunkt. Dette tyder på, at støtten fra køberne og udbuds- og efterspørgselsbalancen har været gunstige hele året.

Bitcoin-transaktionsvolumener var relativt stille indtil oktober, hvilket understøtter tanken om, at dette var en faseændring på markedet.

Børseindstrømnings- og udløbsvolumener for BTC og ETH er steget hele året, hvilket tyder på en udvidelse af interesse for spot-handel.

Bitcoin-transaktionsantal nåede i år nye rekordhøje, primært på grund af stigningen i Ordrer og Indskrifter.

Langsigtede indehavere ejer i øjeblikket næsten en rekordhøj mængde af bitcoin-udbuddet. Derudover er en supermajoritet af mønter nu ejet med fortjeneste, enten på grund af skiftende hænder eller på grund af stigninger i priserne over omkostningsgrundlaget.

Bitfinex Securities understøtter vellykket $5.200.100 tokeniseret obligationsemmission til Mikro Kapital

Bitfinex Securities, sammen med Mikro Kapital, annoncerede den vellykkede udstedelse af $5.200.100 USDT af ALT2611-obligationer på Liquid Network.

Udstedelsen af ALTERNATIVE, en i Luxembourg-baseret securitization-fond forvaltet af mikrofinansieringsfirmaet Mikro Kapital, blev afsluttet tidligere på ugen.

Top  Cardano-community forventes at løfte ADA-kursen til $12

ALT2612 repræsenterer den første tokeniserede obligation i mikrokreditbranchen og en af verdens første tokeniserede obligationer ifølge meddelelsen.

Dette er Mikro Kapitals debutudgave af en tokeniseret obligation med en løbetid på 36 måneder med en kupon på 10%, denomineret i USDT.

Obligationen blev udstedt på Liquid Network, en sidekæde til Bitcoin-blokken skabt til udstedelse af aktiver som regulerede sikkerhedstilbud.

Tidligere på kvartalet underskrev Mikro Kapital og Bitfinex Securities en aftale om at undersøge aktivernes tokenisering og brugen af USDT og EURT inden for mikrofinansieringsbranchen.

Immutable Passport debuterer for mere end 500.000 spillere på seks Web3-spil

Spilfirmaet Immutable annoncerede den officielle lancering af Immutable Passport i spil og markedspladser.

Ifølge pressemeddelelsen forenkler dette “massivt” tilmeldingsprocessen for spillere ved at give universelle profiler, der gør det muligt for dem at bære deres identitet, præstationer og digitale aktiver på tværs af forskellige online spil og markedspladser.

Denne enkle ombordsløsning er allerede blevet integreret i fem Web3-spil og markedspladser: Gods Unchained, Blocklete Golf, Bleacher Report Watch2Earn, TokenTrove og AtomicHub. Disse har en kombineret brugerbase på over 500.000 mennesker.

For at fejre lanceringen af Immutable Passport vil Gods Unchained-spillere, der bruger denne løsning, få en gratis NFT (in-game kosmetisk genstand) airdrop.

Andre lanceringssamarbejdspartnere inkluderer Bleacher Report Watch to Earn (B/R W2E), der er en del af det digitale arm af Warner Bros, Warner Bros. Discovery. B/R W2E er et loyalitetsprogram, der udnytter Web3-teknologi og benytter belønninger og realtids-gaming.

Tokens.com lancerer e-handelsapp på Google Play og Apple iOS Stores

Tokens.com Corp., et offentligt handelsselskab, der opbygger Web3-virksomheder og ejer en inventar af digitale aktiver, annoncerede lanceringen af Valor, en proprietær e-handelsplatform inden for Metaverse Group, der tillader produktplacering og reklame inden for virtuelle spilverdener, herunder Roblox og Fortnite.

Top  Kinas plan om at vise sin digitale yuan til ASEAN-nationerne og ønsket om "tværregionalt brug" af CBDC i blokken.

Ifølge pressemeddelelsen har Metaverse Group brugt det sidste år på at udvikle Helix Worlds, teknologien der driver Valor-appen.

Valor er designet som et loyalitetsprogram, der gør det muligt for kunder at placere brands i spil. Spillere bruger appen til at scanne brands og bliver omdirigeret til brandets side for at indløse tilbud og optjene point, der kan indløses til belønninger.

Valor er tilgængelig til download på Google Play Butik og Apple iOS App Store.

“Valor-appen blev udviklet for at løse et centralt problem for brands, der ønskede at reklamere på populære spilplatforme som Roblox og Fortnite, hvor links og QR-koder ikke er tilladt”, udtalte Andrew Kiguel, adm. dir. i Tokens.com. Det giver brands “mulighed for at tilbyde en shopping-oplevelse til spillere, uden at de bliver taget ud af spilflowet og forstyrre miljøet med links og QR-koder.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button