AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Bitcoin’s Potential Direction: Examining the Interplay Between ETFs and Munger’s Critique

Bitcoin oplever en lille nedgang på næsten 1% midt i en bredere markedsfremgang, hvilket har tiltrukket investorer og analytikeres opmærksomhed. Bitcoin’s kursudvikling påvirkes af forskellige faktorer, herunder den stigende interesse for børshandlede fonde (ETF’er) relateret til kryptokurver og den kritiske vurdering fra prominente finansielle figurer som Charlie Munger. Denne Bitcoin-prisprognose dykker ned i kompleksiteten af ​​dens seneste præstation og undersøger samspillet mellem markedets begejstring for ETF’er og tyngden af ​​Mungers kritik for at få et indblik i den potentielle retning for denne digitale aktiver på det stadig udviklende finansielle landskab.

Dollarens skrøbelige dans: Stabilitet efter Fed’s vejledning med underliggende sårbarheder
Efter den amerikanske centralbanks mindre aggressive tilgang forventede investorer en yderligere værdinedsættelse af den amerikanske dollar, hvilket holdt globale valutaer stabile. Mens euroen blev handlet til $1,0727, forblev dollarens index uændret på 105,07. Dollarens index oplevede sin største nedgang siden midten af juli sidste uge og faldt mere end 1%. Den amerikanske dollars index havde en af ​​sine største fald på én dag i 2023 efter offentliggørelsen af ​​arbejdsmarkedsdataene fredag. Denne tilbagegang har givet støtte til de globale markeder, der havde deres bedste uge på et år. Mens nogle analytikere forventer, at dollaren vil fortsætte med at falde i løbet af november, er andre forsigtige og tror på, at medium- til langsigtede faktorer, der støtter USD, kan dukke op igen. Kryptokurver som Bitcoin kan drage fordel af en svækkelse af dollaren, som bevises af kryptokurvens stabilitet omkring $34.905, mens der spekuleres i, at centralbankers stramninger måske nærmer sig slutningen.

Hongkongs kryptobestræbelser: Baner vejen for spotbaserede krypto-ETF’er i Asien
Julia Leung, administrerende direktør for Securities and Futures Commission i Hongkong, afslørede i et nyligt interview, at byen overvejer at tillade almindelige investorer adgang til Bitcoin-spotbaserede børshandlede fonde (ETF’er). Leung udtalte, at Hongkong er åben for innovationer, der udnytter banebrydende teknologier til at forbedre effektiviteten og forbrugernes tilfredshed. I øjeblikket er futures-baserede krypto-ETF’er lovlige i både Hongkong og USA, men deres vedtagelse er stadig begrænset. Spotbaserede ETF’er for kryptokurver som Bitcoin kan dog føre til en bredere accept. Hvis denne udvikling implementeres, kan det forbedre tilgængeligheden og likviditeten på kryptokurvermarkedet og potentielt øge Bitcoin’s pris.

Top  Ripple indgår ny partnerskab med Dubai International Financial Centre - styrker blockchain-udvikling i MEASA-regionen

NFT-markeder stiger: En stigning på 18% til $106 millioner med Bitcoin og Ether i fokus
Markedet for unikke ikke-udskiftelige tokens (NFT’er) oplevede en markant optur i løbet af ugen fra den 29. oktober til 5. november 2023. Salget steg med 18,30% i forhold til den foregående uge og nåede en samlet værdi af $106,32 millioner. Ethereum-baserede NFT’er førte an med $60,91 millioner i salg, hvilket markerede en stigning på 8,55% i forhold til ugen før. Også Bitcoin-baserede NFT’er bidrog betydeligt til væksten med et salg på $13,17 millioner, hvilket svarer til en imponerende vækst på 154,75% fra ugen før og sætter nye rekorder. Selvom denne genopretning på NFT-markedet ikke har direkte indflydelse på Bitcoin’s pris, er det et godt tegn for kryptokurver og blockchain-industrien som helhed. Udbredelsen og accepten af kryptokurver fremmes af NFT’er og blockchain-teknologi, hvilket kan øge Bitcoin’s værdi. Selvom genopretningen på NFT-markedet muligvis ikke har øjeblikkelig indflydelse på Bitcoin’s pris, viser den fortsatte interesse fra investorer og brugere i kryptokurver, hvilket potentielt kan tiltrække flere deltagere til markedet.

Mungers hårde kritik: Bitcoin betegnet som en ‘stinkende bold’ i valutasfæren
Den 99-årige Charlie Munger, viceformand for Berkshire Hathaway og nær ven af Warren Buffett, udtrykte sin bekymring over Bitcoin’s stigende omkostninger i et nyligt interview med Wall Street Journal. Han kaldte Bitcoin for en “kunstig valuta” og sammenlignede det med en forstyrrende faktor i den konventionelle valutas etablerede formel. Munger understregede, hvor vigtig en stærk valuta, der udstedes af en suveræn stat, er for at lette handel og for at tillade civilisationen at fungere. Selvom Munger er kendt for at have en negativ holdning til Bitcoin, påvirker hans udtalelser ikke direkte prisen på kryptokurven; de fremhæver derimod skeptikisme fra visse traditionelle finansielle fagpersoner over for kryptokurver. Sådanne holdninger kan have indvirkning på investorenes stemning og kortsigtede prisændringer ved at afskrække visse investorer, og det kan være årsagen til den nuværende nedgang i BTC-priserne.

Top  Kinesisk retsdom idømmer fængselsstraffe til 21 personer i $300 millioner USDT hvidvasksag

Bitcoin-prisforudsigelse
På den nuværende finansielle scene handles Bitcoin sidelæns, med en afgørende pivotpunkt omkring $34.990, hvilket er vigtigt for dagsforhandlere. Umiddelbar modstand er nær $35.360, et område der har været handelsmæssigt endeligt i de seneste sessioner. Et brud kunne sigte mod de næste modstandsniveauer omkring $36.051 og derefter $37.018. Omvendt er umiddelbar støtte nær $34.693, med yderligere niveauer ved $33.281 og $32.481, hvis salgspresset øges. RSI’en er på 57, lidt bullish, men signalerer ikke overkøbte forhold. 50-dages EMA ved $34.390, lige under den nuværende pris, antyder en kortvarig bullish tendens. Kortvarig prognose: Hvis støtten holder, kan Bitcoin snart teste modstanden ved $35.360. Hvis prisen falder under $34.693, kan der ske yderligere fald, hvilket understreger behovet for stop-loss ordrer under de nuværende volatile forhold.

De 15 mest lovende kryptokurver i 2023
Hold dig opdateret med digitalaktivernes verden ved at udforske vores udvalgte samling af de 15 bedste alternative kryptokurver og ICO-projekter, du skal holde øje med i 2023. Vores liste er kurateret af industrieksperter fra Industry Talk og Cryptonews og giver ekspertvejledning og kritiske indsigter til dine kryptokurvinvesteringer. Benyt denne mulighed for at opdage potentialet i disse digitale aktiver og hold dig informeret. Ansvarsfraskrivelse: Kryptokurver, der er omtalt i denne artikel, udgør ikke en økonomisk rådgivning fra forfatteren eller udgiveren – kryptokurver er et højrisikabelt investeringsområde med betydelig risiko, så lav altid din egen research.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button