AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Bitcoin’s Volatility Continues: IMF Encourages CBDC Adoption, Coinbase Facing Penalties, Fidelity’s Ether ETF Plans, and Surging Transaction Fees

I den evigt skiftende verden af kryptovaluta har Bitcoin (BTC) oplevet en let tilbagetrækning og handles nu til $36,410, hvilket markerer en 0,25% nedgang lørdag. Denne seneste udsving kommer midt i betydelige udviklinger i kryptospaceet. IMF-chefens opfordring til vedtagelse af Central Bank Digital Currencies (CBDCs), Coinbase står over for bøder for sine datalokaliseringspraksis i Rusland, Fidelitys ambitiøse planer om at udvide ind i Ether ETF-markedet og samarbejde med BlackRock, og stigende Bitcoin-transaktionsgebyrer drevet af den voksende interesse i BTC ETF’er. Disse forskellige faktorer bidrager til det dynamiske landskab i forhold til Bitcoin og rejser spørgsmål om dets næste supportniveau og bredere implikationer for kryptomarkedet.

IMF Chef Advokerer for CBDCs: Omfavner den digitale valutaæra

International Monetary Fund (IMF) administrerende direktør Kristalina Georgieva har promoveret centralbankernes digitale valutaer eller CBDC’er, og hævder at de effektivt kan erstatte kontanter. Under hendes tale på Singapore Fintech Festival fremhævede Georgieva behovet for, at den offentlige sektor forbereder sig på implementering af CBDC’er med det formål at lette tværnationale betalinger. Hun understregede potentialet for CBDC’er til at forbedre finansiel inklusion og deres omkostningseffektivitet, især i økonomierne på øer. IMF har også offentliggjort en CBDC-guidebog til at fungere som et ressourceværktøj for internationale politikere.

Georgieva opfordrede nationer til at være åbne over for muligheden for at implementere CBDC’er, samtidig med at hun anerkender de igangværende regulatoriske fremskridt inden for digital valuta. Bitcoin’s indvirkning på denne holdning er, at digitale valutaer vil blive bredere anerkendt, og samtaler om CBDC’er og udforskningen af digitale alternativer kan påvirke udviklingen af international finansiering i fremtiden.

Top  Skriv en sætning på dansk, som om det var en overskrift til en redaktionel artikel, du ville skrive ud fra følgende information:Solana-Blockchain opgraderes med bahnbrechende nyhed: Beskyttelse af brugernes privatliv gennem "fortrolige transaktioner" og konkurrence med Monero og ZCash.

Coinbase’s Data Localization Woes: Står over for bøder i Rusland

Det amerikanske kryptobørs Coinbase er blevet pålagt en bøde på over $11,000 af en russisk domstol for at overtræde en regel, der kræver, at udenlandske virksomheder lokaliserer brugerdata fra russiske borgere. Domstolen fandt Coinbase skyldig i en administrativ overtrædelse i henhold til russisk lov. Over 600 organisationer overholder angiveligt loven, der har været gældende siden slutningen af maj og pålægger udenlandske virksomheder at lokalisere databaser fra russiske brugere.

Bekendte organisationer, herunder Apple, Spotify, WhatsApp, Match Group, ejeren af Tinder, og Airbnb, er alle blevet pålagt bøder for manglende overholdelse. Nogle argumenterer for, at Rusland anvender loven om datalokalisering, der blev vedtaget i 2014, som et redskab mod vestlige organisationer. Denne granskning af, hvordan regeringer overvåger kryptobørser for overholdelse af lokale datalove, kan også påvirke det globale reguleringslandskab omkring digitale aktiver og kan være en medvirkende faktor til den nylige tilbagegang i Bitcoin.

Fidelity’s Crypto Leap: Begiver sig ind i Ether ETF’er og et samarbejde med BlackRock

I et betydningsfuldt skridt hen imod mainstream kryptovalutaadoption er de finansielle kæmper Fidelity og BlackRock nu på vej til at lancere exchange-traded funds (ETF’er) for Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH). Fidelity’s seneste bestræbelser involverer indgivelse af en ansøgning om en ETF, der fokuserer på Ethereum’s ether, kort efter BlackRock’s tilsvarende initiativ.

I påvente af godkendelse fra den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) sigter Fidelity’s foreslåede Ethereum Fund efter en notering på en Cboe Global Markets-børs. Både Fidelity og BlackRock udnytter ETF-formatet til at tilbyde investorer en mere tilgængelig vej til Bitcoin, den mest prominente af kryptovalutaerne. Disse udviklinger markerer et afgørende punkt i reguleringsbeslutninger fra SEC, med potentielle langtrækkende implikationer for tilgængelighed og mainstream-accept af kryptovalutaer blandt almindelige investorer.

Top  Dogecoin Kurs stiger med 7% og rangerer nu som nummer 8 på markedet - Hvad betyder det for fremtiden?

Bitcoin-gebyrerne stiger: ETF-frenzi-effekten

Bitcoin-blockchainen vidnede om en overvældende 746% stigning i gennemsnitlige transaktionsgebyrer den 16. november, der nåede $11,6 millioner, da forventningerne til godkendelse af en amerikansk spot Bitcoin-børshandlede fond (ETF) steg. Det gennemsnitlige transaktionsgebyr ligger nu på $18,69, hvilket markerer en 113% stigning fra dagen før.

Denne stigning tilskrives øget efterspørgsel drevet af store kapitalforvaltere som BlackRock, Fidelity, ARK Invest, og WisdomTree, der alle har indgivet ansøgninger om spot BTC ETF’er til Securities and Exchange Commission (SEC). Da SEC samarbejder med virksomheder om foreslåede ændringer og forlænger sin endelige beslutningstidslinje til januar 2024, forventer analytikere en 90% sandsynlighed for godkendelse af ETF i januar. Denne potentielle godkendelse forventes at tiltrække institutionelle investorer og bane vejen for Bitcoin til rekordhøjder i de næste måneder.

Bitcoin prisforudsigelse

Bitcoin’s kritiske pivotpunkt ligger i øjeblikket på $35,875, en afgørende faktor for dens kortsigtede bane. Den står over for umiddelbar modstand ved $36,656, med efterfølgende tærskler ved $37,190 og $38,025, der kunne indikere bullish tendenser, hvis de overtrædes. Støtteniveauer på $35,260, $34,540 og $33,700 er afgørende for at dæmpe tilbagegang.

Generelt set ser Bitcoin’s udsigt forsigtigt optimistisk ud over $35,875. Dens næste bevægelser afhænger af at overgå nøglemodstandsflader, der potentielt signalerer en stærkere bullish momentum. Imidlertid kan eksterne påvirkninger på grund af markedets iboende volatilitet hurtigt ændre dens retning, hvilket kræver agtpågivenhed blandt handlende.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button