AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

BitMEX indgår strategisk partnerskab med PowerTrade: Hvad betyder det for krypto-derivathandlen?

BitMEX indgår partnerskab med PowerTrade

BitMEX, en prominente krypto-derivaterbørs, har afsløret et strategisk partnerskab med PowerTrade, en krypto-optionsplatform.

Den 6. november annoncerede BitMEX, at de vil samarbejde med PowerTrade, som er understøttet af branchens tungevægt som Ascend Ventures, Pantera Capital og Ledger Prime. Dette samarbejde sigter mod at introducere nye produkter i BitMEX’s omfattende portefølje og understreger platformens dedikation til at være frontløber i innovation og forbedre handelsoplevelsen for brugerne.

BitMEX, etableret i 2014, henvender sig til kryptoderivathandlere med lav latens, dyb likviditet og maksimal tilgængelighed. Børsen har opretholdt en upåklagelig sikkerhedsrekord og har aldrig mistet mønter siden sin begyndelse.

Som en del af deres service tilbyder BitMEX over 100 derivataftaler, understøtter 11 par til spot handel og tilbyder en problemfri konverteringsfunktion mellem 30 forskellige kryptovalutaer. Partnerskabet med PowerTrade sigter sandsynligvis på yderligere at forbedre platformens evner og imødekomme de skiftende behov hos professionelle tradere på kryptomarkedet.

CEO for BitMEX, Stephan Lutz, fremhæver betydningen af dette strategiske partnerskab ved at sige: “Det strategiske partnerskab med PowerTrade illustrerer vores ambition om at tilbyde krypto tradere de mest profitable muligheder på den sikreste og mest pålidelige handelsplatform på markedet. Vi anerkender markedets dynamik og konkurrencepræget, og vi håber at sætte nye standarder for fremtiden for krypto handel.”

PowerTrade, ledet af CEO Mario Gomez Lozada, bringer en bred vifte af ekspertise fra både traditionel finans og kryptosektoren. Lozada ser partnerskabet som en katalysator for udviklingen af et markedsændrende tilbud ved at udnytte PowerTrades avancerede finansielle produkter sammen med BitMEX’s etablerede brugerbase og likviditet.

BitMEX’s seneste initiativ kommer på baggrund af en stigende efterspørgsel fra professionelle tradere efter nye derivatprodukter, da børsen har været førende inden for markedets innovation. I 2015 introducerede børsen Perpetual Swap og er blevet det mest handlede kryptoprodukt. Viser en forpligtelse til gennemsigtighed, BitMEX har regelmæssigt offentliggjort on-chain Proof of Reserves og Proof of Liabilities siden 2021 for at sikre, at tilgængelige midler overstiger totale klientbalancer.

Top  De største kryptoprognoser for februar: Bitcoin, Solana og Bittensor

Den seneste notering er for Fantom, med et perpetual swap af smartkontraktplatformen FTM, der er planlagt til notering den 7. december 2023. Ifølge detaljerne på BitMEX’s hjemmeside vil FTM/USD Perpetual Swap noteres med op til 10x gearing.

FTMUSD Quanto Contract på BitMEX, ligesom alle Quanto-kontrakter, har en fast Bitcoin-multiplikator, uanset FTM/USD-prisen. Denne unikke egenskab tillader tradere at tage lange eller korte positioner på FTM/USD-børsraten uden direkte at forhandle med FTM eller USD.

I september lancerede BitMEX sin platform med forudsigelsesmarkeder, hvor brugere kan satse på udfaldet af forskellige begivenheder ved hjælp af Bitcoin. Platformen, kaldet BitMEX Event-Based Contracts, sigter på at give en gennemsigtig og retfærdig måde for tradere at spekulere i fremtidens krypto, politik, sport og mere.

Det første kontrakt, der udløber i december 2026, vil tillade brugere at forudsige, hvilken hastighed FTX’s kunde krav vil blive betalt med. Den anden kontrakt vil se tradere satse på potentiel godkendelse eller afslag af en spot Bitcoin ETF af Securities and Exchange Commission (SEC).

Mens Kommissionen har givet grønt lys til futuresbaserede Bitcoin ETF’er, har regulatoren endnu ikke godkendt et lignende produkt baseret på spots.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button