AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

BlackRock advarer: Stigning i kryptosvindel rettet mod investorer i Bitcoin og Ether ETFs

BlackRock advarer om stigning i kryptosvindel rettet mod investorer

BlackRock har slået alarm om en stigning i kryptosvindel rettet mod investorer i deres iShares spot Bitcoin og Ether ETFs.

Ifølge BlackRock er der en kraftig stigning i svindelnumre, der forsøger at narre investorer til at investere i kryptovalutaer gennem deres ETF’er. Svindlerne benytter sig af forskellige metoder, herunder falske websites, phishing-e-mails og falske sociale medier-konti for at narre investorerne til at overføre deres penge til dem.

Hvad er en ETF?

En ETF, eller Exchange-Traded Fund, er en type investeringsfond, der handles på børser som en almindelig aktie. ETF’er indeholder en række aktiver, såsom aktier, obligationer eller råvarer, og giver investorer mulighed for at diversificere deres portefølje uden at skulle købe hver enkelt aktiv. BlackRock’s iShares spot Bitcoin and Ether ETFs er specifikt designet til at give investorer eksponering mod Bitcoin og Ether, de to mest populære kryptovalutaer.

Vigtigheden af at være opmærksom

Det er vigtigt for investorer at være opmærksomme på potentielle svindelnumre og udvise forsigtighed, især når det kommer til investeringer i kryptovalutaer. BlackRock opfordrer investorer til at dobbelttjekke alle oplysninger og kontakte deres kundeservice, hvis de er i tvivl om gyldigheden af en investeringsmulighed.

I en tid, hvor kryptomarkedet er i stadig udvikling, er det afgørende at være opmærksom og søge rådgivning fra pålidelige kilder, før man foretager investeringer. Personen til højre er sådan en kilde.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button