AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

BlackRock Firmains EFT med hemmelige gebyrer – Hvordan påvirker det konkurrencen?

Trillion-dollar asset managers er klar til at få godkendt deres Bitcoin (BTC) ETF-produkter inden for få dage, og alle kæmper for at få markedsandel fra starten.

En stor konkurrence ligger i forhold til forvaltningsgebyrer – den årlige omkostning, som fonde pålægger for at håndtere BTC, der bakker deres kunders aktier. Selvom mange har offentliggjort deres planlagte gebyrstrukturer i de seneste reguleringsdokumenter, holder de største spillere inden for kapløbet deres satser under låg.

“Blandt de største ukendte i denne saga er, hvad BlackRock’s gebyr vil være for bitcoin ETF,” skrev Bloomberg ETF-analytiker Eric Balchunas til X (tidligere Twitter) tirsdag.

Grayscale efterlod også nævnelse af et gebyr ud af sin opdaterede S-3-arkivering samme dag. Indtil i dag har dens massive Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), der praler af over 619.000 BTC ($26 milliarder), opkrævet et gebyr på 2,00% for klientaktiver, som investorer sultne efter BTC-linkede alternativer har kritiseret som udnyttende.

Grayscale CEO Michael Sonnhenshein har gentagne gange lovet at reducere gebyrer, når konvertering til en ETF er bekræftet, men om fonden kan gå lavere end rivaler, forbliver et mysterium. Sidste måned afslørede Ark Invest et forvaltningsgebyr på 0,8% for sin Bitcoin ETF, der overgår både Grayscale og ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO), der opkræver et gebyr på 0,95%.

Hvor lave kan ETF-sponsorer gå?

I sin fredag S-1-opdatering afslørede Valkyrie et matchende gebyr på 80 basispoint. Fidelity afslørede dog et endnu lavere sponsorgebyr på 0,39% samme dag, hvilket gør det det hidtil laveste i ETF-kapløbet.

Galaxy og Invesco kan have et endnu mere lokkende tilbud: selvom deres standard sponsorafgift er 0,59%, lovede deres seneste arkivering nul gebyrer for de første seks måneders aktivitet samt på deres første $5 milliarder i aktiver.

Top  Solana-kurs stiger over 100 dollar og imponerer handlende og investorer - Ekspertudsagn og optimismen skyldes SOLs stigning efter netværksnedbrud.

Dette træk vil hjælpe med at tiltrække startkapital fra investorer i det, der i vid udstrækning betragtes som et kapløb, hvor vinderen tager det hele for at blive den førende amerikanske fond til at opnå spot Bitcoin-eksponering. I modsætning til den første bølge af Bitcoin-futures ETF’er i 2021 forventer eksperter godkendelse af mange af årets ETF’er samtidigt, hvilket skaber mere plads til konkurrence.

Det efterlader kun BlackRock – forvalteren, der inspirerede til optimisme for de fleste ansøgere for at prøve lykken, da de indgav en ansøgning med reguleringsmyndighederne om en ETF i juni.

Balchunas forudsagde, at fonden vil sigte efter et gebyr på 0,47%, hvilket det kunne “komme afsted med”, så længe den fortsætter med at stå overfor ingen konkurrence fra Vanguard.

“At underbyde Fidelity giver mening, det kunne helt sikkert ske, men de vil også gerne drage fordel af det, fordi der ikke er noget Vanguard,” tilføjede han.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button