AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

BlackRock fortsætter med at presse på for at lancere en spot Bitcoin ETF

BlackRock mødes med SEC om forslag til spot Bitcoin ETF

BlackRock, verdens største kapitalforvalter, fortsætter med at skubbe fremad med planer om at lancere en spot Bitcoin-børsnoteret fond (ETF). I et positivt tegn for potentielt godkendelse af en spot Bitcoin ETF mødtes BlackRock for anden gang denne måned med United States Securities and Exchange Commission (SEC) for at diskutere deres foreslåede Bitcoin ETF.

SEC Engagerer sig med BlackRock og Nasdaq om foreslået regelændring

Ifølge et SEC-notat inkluderede mødet den 19. december BlackRocks chef for digitale aktiver, Robert Mitchnick, og medlemmer af kapitalforvalterens ETF-team. Nasdaq repræsentanter var også til stede, herunder børsens VP og Chief Regulatory Officer, Joseph Cusick.

Diskussionen drejede sig om Nasdaqs foreslåede regelændring for at liste og handle aktier i BlackRock iShares Bitcoin Trust. Dette ville tillade handel med spot Bitcoin ETF på Nasdaq-børsen ved at bruge eksisterende retningslinjer under Nasdaq Rule 5711(d).

Regel 5711(d) fastsætter kriterier for at liste Commodity-Based Trust Shares, herunder overholdelseskrav for første og fortsat notering. Den foreslåede regelændring søger at imødekomme disse betingelser.

Det seneste møde fandt sted samme dag, hvor BlackRock ændrede deres S-1-ansøgning, hvor den foreslåede iShares Bitcoin Trust ETF blev tildelt tickeren IBIT. ETF’en blev også ændret til en ren kontantstruktur, hvilket betyder, at nye aktier kun kan oprettes med kontanter, ikke faktisk bitcoin.

SEC-mødet markerer øget momentum og vedholdenhed fra BlackRock med at få godkendelse til en spot Bitcoin ETF i USA. Kapitalforvalteren indgav oprindeligt ansøgning om spot Bitcoin ETF tilbage i juni, hvilket vakte begejstring i krypto-sektoren om muligheden.

Top  Solana med flere aktive brugere end Ethereum: Kursrally, positive prognoser og ros fra Cathie Wood

Institutionel Adoption i Fokus Med BlackRock Spot Bitcoin ETF

Som verdens største kapitalforvalter repræsenterer BlackRocks indsats en stor milepæl i potentiel institutionel adoption og almindelig accept af Bitcoin. Lanceringen af en spot Bitcoin ETF ville tillade både institutionelle og detailinvestorer nemmere eksponering for Bitcoin gennem traditionelle investeringskonti.

Nogle analytikere forudsiger, at godkendelsen af en spot Bitcoin ETF kunne drive store kapitalindstrømninger til det krypto marked. Det ville give investeringsfonde og traditionelle finansspillere reguleret adgang til Bitcoins opadgående potentiale.

Andre eksperter hævder, at pengene sandsynligvis ville flytte fra eksisterende Bitcoin investeringsprodukter til ETF’er, snarere end at repræsentere ny kapital. For eksempel kunne aktiver migrere fra Bitcoin futures ETF’er, Grayscales Bitcoin Trust GBTC og krypto minevirksomheder. Ikke desto mindre forventes virkningerne at være overvejende bullish for Bitcoin.

Overvinde Regulatoriske Hindringer Med SEC

Mens der er optimisme, er den regulatoriske godkendelse til en spot Bitcoin ETF stadig usikker. SEC har endnu ikke godkendt en sådan ETF, på trods af års ansøgninger. Problemer omkring crypto-opbevaring, manipulationsrisici og investorbeskyttelse er blevet nævnt som bekymringer.

For nylig har den nuværende SEC-ledelse under formand Gary Gensler begyndt at vise større åbenhed over for at engagere sig med crypto ETF-ansøgere. Følgen af ​​nystartede møder antyder, at BlackRocks spot Bitcoin ETF nu modtager mere seriøs overvejelse.

Derudover åbner der sig et vindue i januar 2024, hvor SEC potentielt kan godkende flere ETF-ansøgninger samtidigt ifølge en K33 Research-rapport. Denne forestående frist kan påtvinge reguleringsmyndigheden at fremskynde gennemgangsprocessen.

Med BlackRock, der anvender deres enorme ressourcer og troværdighed, ser udsigten til endelig at overvinde de regulatoriske forhindringer mere mulig ud. På trods af den vedvarende usikkerhed opretholder de nye runde af SEC-møder momentumet bag en potentiel lancering i 2024.

Top  Ethereum-ETF godkendt af SEC: En Milepæl for Kryptomarkedet

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button