AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Blockchain Association Advarer Mod Elizabeth Warrens Anti-Krypto Lovgivning

Artiklen blev ikke formateret i Markdown-syntaks, men her er en redigeret version:

Blockchain Association udtrykker bekymring over Senator Warrens Anti-Crypto-lovgivning

The Blockchain Association har sendt et andet brev til Udvalget for Finansielle Tjenester i Repræsentanternes Hus og Senatets Bankudvalg med bekymringer over en lov sponsoreret af Senator Elizabeth Warren.

Lovgivningen, med titlen Digital Asset Anti-Money Laundering Act of 2023 (DAAMLA), har fået opbakning fra 19 andre senatorer som medunderskrivere, hvilket har skabt bekymring i kryptofællesskabet.

I november 2023 sendte Blockchain Association oprindeligt et brev med 40 underskrivere fra tidligere amerikanske militære, national sikkerhed og efterretningsfolk.

Dette nylige brev praler dog med 80 underskrivere fra personer med lignende baggrunde.

Politisk implikation af Warrens Anti-Crypto-lovgivning

Mens det første brev sigtede mod at afvise det, der blev set som en overdrevet fortælling om at koble kryptokurver til angrebet på Israel ledet af Hamas i 2023, skifter det nye brev fokus til lovgivningens politiske konsekvenser.

Ifølge Blockchain Association udgør Warrens lov væsentlige risici for nationens strategiske fordel, truer titusinder af amerikanske job og tilbyder kun ringe effektivitet i kampen mod ulovlige aktører i kryptorummet.

Brevet er også et svar på et tidligere brev fra Warren til Blockchain Association, hvor hun anklagede foreningen for at mobilisere tidligere forsvars-, national sikkerhed- og lovindstillingsfolk for at undergrave bipartisanes bestræbelser i Kongressen på at tackle finansieringen af terrororganisationer via kryptokurver.

Warrens anklager refererede til, at Blockchain Association koordinerede et besøg på Capitol Hill for at drøfte bekymringerne rejst i deres første brev.

Lignende breve blev også sendt til Coinbase og tænketanken Coin Center.

I deres nye brev til Warren sagde Blockchain Association, at hun stillede spørgsmålstegn ved de mange amerikanske militære og efterretningsveteraners motiver og integritet uden at adressere substansen af deres argumenter.

Top  Ethereum übertrifft Bitcoin: Anleger zunehmend optimistisch über die Zukunft von ETH

Ikke mindst har formanden for Senatets Bankudvalg, Senator Sherrod Brown (D-OH), endnu ikke støttet DAAMLA eller anden lovgivning.

DAAMLA sætter amerikanske job på spil: Blockchain Association

Blockchain Associations brev hævder, at DAAMLA sætter nationens strategiske fordel på spil, sætter titusinder af amerikanske job på spil og har minimal indvirkning på målretning af ulovlige aktører.

“Digital Asset Anti-Money Laundering Act (DAAMLA) risikerer vores nations strategiske fordel, truer titusinder af amerikanske job og har kun ringe effekt på de ulovlige aktører, den sigter mod,” hedder det i brevet.

En kontroversiel aspekt af lovforslaget er inkluderingen af ​​bitcoin-minedrift og validering af andre blockchains som ansvarlige parter for at udføre Know-Your-Customer (KYC) og Bank Secrecy Act (BSA) regler.

Mange branchefolk argumenterer for, at denne tilgang er uhåndterlig, givet blockchain-teknologiens karakter.

I marts planlægger Blockchain Association at koordinere et andet besøg på Capitol Hill for at engagere beslutningstagere i en detaljeret diskussion om problemerne omkring DAAMLA-lovgivningen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button