AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

BLUR-Prisen falder med 13% efter Binance-notering: Er BLUR på vej mod nul?

The BLUR price has decreased by 13% inden for de seneste 24 timer og ligger nu på $0,521296, da investorer indkasserer deres gevinster efter BLURs notering på Binance i fredags. Til trods for faldet, har BLUR stadig oplevet en stigning på 53% i løbet af en uge og 134% inden for de sidste 30 dage, da altcoinen, som er den indfødte token af NFT-platformen Blur, forsøger at vende tilbage til sin all-time high på $5. Dette prisniveau blev registreret tilbage i februar, kort efter at Blur frigav styrings- og community-tokenet, men har kæmpet med at generhverve samme momentum. Der er imidlertid nyere tokens, som ser ud til at genskabe den stærke åbning, herunder den nye stake-to-mine-platform Bitcoin Minetrix, som i øjeblikket oplever en stadigt mere vellykket pre-salg.

Er BLUR på vej ned på nul? BLUR Price Dips 13%

BLURs indikatorer har lidt en smule efter dets fald i dag, hvilket antyder, at en større korrektion måske er nødvendig, før altcoinen kan vende tilbage til vækst. Dets RSI (lilla) er faldet fra en overkøbt 80 for nogle få dage siden til 60 i dag, og dets retning tyder på, at det kan falde yderligere snart. På den anden side fortsætter dets 30-dages gennemsnit (gul) med at stige højere over dets 200-dages (blå), hvilket tyder på, at mønten stadig er midt i en optakt, selvom den falder i dag. Dets 24-timers handelsvolumen ville støtte denne opfattelse, da den ligger på omkring $200 millioner, hvilket repræsenterer en stigning på 400% fra, hvor den var i slutningen af oktober. Det ser ud til, at hvaler og andre store handlende har fået øjnene op for BLUR, da flere nylige transaktioner viser, at mange stadig akkumulerer tokenet.

Top  5 vigtige regler for at investere i kryptovaluta og de nødvendige værktøjer til handel og opbevaring

Som sådan kunne BLUR fortsætte med at stige igen i de næste par uger, selvom den tager et hit i øjeblikket. Den forventes at bevare meget af momentummet fra dens notering på Binance, som så den stige med så meget som 20% på få timer fredag. Selvom BLUR faktisk forbliver nede med 89% sammenlignet med dets all-time high, fortsætter dens indfødte platform med at have en lovende position inden for NFT-markedet. DappRadar fortsætter med at rangere den som den største NFT-markedsplads i hele sektoren med hensyn til handelsvolumen, hvor den har overhalet sine konkurrenter i den seneste dag, uge og måned.

En overraskende ny Bitcoin-mineringsprojekt går viralt – hvordan fungerer det?

Mens BLUR har genindvundet noget af sin tabte værdi i de seneste dage, kan den måske have svært ved at genskabe den optimisme, den havde tilbage i februar, hvilket betyder, at handlende, der søger over-average gevinster, måske blive nødt til at kigge andre steder hen for nu. Heldigvis er der i øjeblikket flere lovende nye altcoins på markedet, med flere tokens i pre-salg, der har potentiale til at stige stort, når de noteres. Øverst på denne liste er Bitcoin Minetrix (BTCMTX), en ERC-20 cryptocurrency, der har rejst godt over $4 millioner i sin stadigt mere populære token-tilbud.

Det, som gør Bitcoin Minetrix attraktivt for investorer, er, at det tilbyder noget ret sjældent inden for kryptosektoren: en stake-to-mine-platform. Dette betyder, at dets brugere kan deltage i Bitcoin-minedrift ved at stake dets indfødte token, BTCMTX. En sådan staking giver dem tokeniserede minedriftscredits, som de derefter kan bruge til effektivt at betale minearbejdere for at mine Bitcoin (BTC) på deres vegne. Som følge heraf kan staking af nok BTCMTX derfor tjene brugerne ny-minede BTC, udover nye BTCMTX. Lige så vigtigt tilbyder Bitcoin Minetrix en strømlinet og enkel brugergrænseflade, hvilket betyder, at stort set enhver kryptoholder på ethvert niveau kan bruge den til at tjene BTC.

Top  Kan Bitcoin vågne op fra sin aktuelle tilstand og snart starte en opadgående trend?

Dette hjælper med at forklare, hvorfor dens pre-salg allerede har klaret sig så godt, da nye købere kan deltage ved at besøge Bitcoin Minetrix’ officielle hjemmeside. 1 BTCMTX koster $0,1190, men denne pris vil stige om under fem dage, mens den også kan stige meget højere, når den noteres på børser mod slutningen af året.

Besøg Bitcoin Minetrix Nu

Ansvarsfraskrivelse: Crypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel gives til informationsmæssige formål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button