AnalyseBitcoinEthereum

BNB-Preis setzt positive Entwicklung fort und könnte die 400-Dollar-Marke erreichen

Binance Coin (BNB) fortsætter sin positive udvikling

Opadgående dynamik for BNB-prisen

BNB-prisen har vist opadgående dynamik og bevæger sig fortsat positivt over det vigtige modstandsniveau på 350 $. De seneste tegn på opadgående bevægelser tyder på, at prisen på kort sigt kan stige yderligere og måske endda nå modstandszonen på 400 $ eller endda 422 $.

Bullish momentum for BNB

I de seneste dage har BNB-prisen oplevet opadgående bevægelser over vigtige modstandsniveauer. Med en stigning over 365 $ forbliver tyre aktive og har drevet prisen over 375 $. I øjeblikket ligger BNB-prisen over det 4-timers simple moving average på 100 og danner en betydelig opadgående trendlinje med støtte ved 380 $ på BNB/USD-parrets 4-timers diagram.

Sammenligning med andre kryptokurver

BNBs positive prisudvikling afspejles også i forhold til andre kryptokurver som Bitcoin og Ethereum. Med en top på 390 $ har BNB’s pris konsolideret sine gevinster og handles over 23,6 % Fib-Retracement-niveauet af opadgående bevægelse fra sving-lav på 345 $ til høj på 390 $.

Fremtidige udsigter

Den umiddelbare modstand er tæt på 390-dollarmærket, efterfulgt af yderligere modstande på 392 $ og 400 $. En breakout over disse modstandsniveauer kunne drive prisen højere og potentielt nå op til 422-dollarmærket. Hvis BNB-prisen imidlertid ikke formår at bryde modstanden på 390 $, kan der opstå tilbageslag. Den første støtte er ved 380 $, efterfulgt af 362 $ og 350 $. Et gennembrud under støtten på 350 $ kunne føre til yderligere tab og en nedgang mod 315-dollarmærket.

Top  XRP står over for afgørende modstand ved $0,55: Kan kryptovalutaen overvinde hindringen?

Vigtige tekniske indikatorer

Tekniske indikatorer som 4-timers MACD og RSI for BNB/USD fortsætter med at pege på positive signaler, hvor RSI ligger over 50-mærket.

Det er vigtigt at bemærke, at denne artikel udelukkende er til uddannelsesmæssige formål og ikke udgør investeringsrådgivning. Investeringer i kryptokurver indebærer risici, og det anbefales at foretage egne undersøgelser, før der træffes investeringsbeslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button