AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Brasiliens kryptolandskab oplever stigende handel med USDT, når transaktioner næsten fordobler Bitcoin-volumen

José Ribeiro, administrerende direktør for kryptobørsen Coinext, delte sit perspektiv på Bitcoin og det krypto-landskab i Brasilien under Web Summit i Lissabon.

Under Web Summit drøftede Ribeiro den levende kryptoøkonomi i Brasilien og den voksende konkurrence i landets betalingssektor på grund af regelmæssig klarhed. Han fremhævede, at mens kryptokurrency måske er “ude af mode,” fortsætter den med at tiltrække nye brugere, især på opkommende markeder som Brasilien.

Ifølge Ribeiro forventes Bitcoin-transaktionsvolumen i Brasilien at nå rekordniveauer i 2023, mens rentesatserne i Brasilien forventes at falde, hvilket øger adoptionen af Bitcoin. Han tilskriver denne vækst til den stigende tilstedeværelse af globale kryptobørser som Binance, OKX og Coinbase i landet.

Ribeiro understregede den øgede konkurrence i Brasiliens krypto-økonomi, drevet af faktorer som historiske problemer med inflation og forventede ændringer i renten. Han bemærkede, at rentesatserne i Brasilien i øjeblikket er på 12,25%, men forventes at falde til omkring 9,25% inden december 2024. Lavere rentesatser, sammen med globale faktorer som godkendelse af en spot Bitcoin-børshandlede fond i USA og Bitcoin-halvering, forventes at påvirke kryptokursernes priser.

Ribeiro opfordrede til fokus på kryptos tekniske grundlag i stedet for kun prisbevægelser. Han understregede, at folk ofte lægger mærke til Bitcoin, når priserne er på sit højeste, men teknologiens grundlæggende værdier har været konsekvente siden dens oprettelse.

Han understregede vigtigheden af reguleringsrammer for at fremme innovation og påpegede, at mens regulering er nødvendig, bør den designes til at skabe lige vilkår på markedet. Ribeiro fremhævede også Brasiliens fremskridt i forhold til skattemyndighederne og nævnte den potentielle indvirkning af centralbankens digitale valuta, DREX, på landets blockchain-adoptering.

Når det gælder regulering i Brasilien, fremhævede Ribeiro betydningen af reguleringsrammer for at fremme innovation. Han nævnte, at de brasilianske myndigheder forstår de risici, der er forbundet med kryptobusiness og deltager i diskussioner om krypto og betalinger. Trods udfordringerne mener Ribeiro, at regulering er nødvendig for at opretholde konkurrenceevnen på markedet.

Top  "Anal

I mellemtiden afslørede det brasilianske skattevæsen tidligt i oktober en betydelig stigning i handelsvolumen af Tether (USDT) i landet siden 2021, hvor USDT overgik Bitcoin (BTC) i volumen. Det samlede USDT-volumen i Brasilien for året beløb sig til cirka 271 milliarder brasilianske real (svarende til cirka 55 milliarder USD) pr. medio oktober.

Beløbet er næsten dobbelt så stort som volumen af Bitcoin (BTC)-transaktioner i landet, der udgjorde 151 milliarder real (cirka 30 milliarder USD). Ifølge Brasiliens skattestyrelse er 80% af kryptotransaktionerne i landet nu relateret til USDT, hvilket gør det til den mest handlede digitale aktiv i 2023.

Brasilien har også gjort betydelige fremskridt inden for betalingssystemer ved at introducere Pix-systemet, der muliggør øjeblikkelige betalinger mellem enkeltpersoner og virksomheder. For Pix-transaktioner behøver brugerne kun modtagerens nøgleidentifikator, som kan være et ID-nummer, et telefonnummer eller endda en e-mail-adresse. Dette system har bidraget til modernisering og effektivitet af betalinger i Brasilien.

Desuden arbejder Brasilien aktivt på udviklingen af sin centralbank digitale valuta (CBDC), der hedder DREX. Forventes snart tilgængelig, forventes det, at indførelsen af DREX vil hæve Brasilien til blockchain-teknologiens adoption.
Ribeiro mener, at DREX vil hæve Brasiliens adoption af blockchain og positionere landet som en leder inden for brugen af blockchain som infrastruktur for finansmarkedet.

Mislykket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button