BitcoinRegulationRegulierung

Britische FCA erlaubt professionellen Anlegern den Handel mit Krypto-ETNs: Ein Schritt zur Integration von Krypto-Assets in das regulierte Finanzumfeld

Den britiske Financial Conduct Authority (FCA) har tilladt professionelle investorer at handle med Krypto Exchange-Traded Notes (ETNs), som tilbydes af anerkendte investeringsbørser (RIEs). Denne beslutning, offentliggjort den 11. marts, markerer et betydeligt skridt mod integration af krypto-relaterede produkter i Storbritanniens regulerede finansielle miljø.

Brancherepræsentanter inden for krypto-sektoren har generelt bifaldet FCA’s beslutning og ser det som en positiv udvikling for den bredere accept af krypto-aktiver. Dog er der stadig bekymringer vedrørende udelukkelsen af private investorer fra adgangen til disse finansielle produkter.

Delvis sejr for krypto-indførelsen under reguleringsbetingelser

Under de nuværende europæiske reguleringer er det forbudt at tilbyde Exchange Traded Funds (ETF’er) for enkeltaktiver som Bitcoin og Ether. Derfor bliver ETNs i regioner som Den Europæiske Union og Storbritannien den foretrukne børsnoterede produkt (ETP). Med FCA’s godkendelse kunne traditionelle finansielle institutioner og britiske handlende snart få nemmere adgang til krypto-relaterede finansielle produkter.

Selvom FCA har en forsigtig tilgang til krypto-industrien, har den britiske regering ambitioner om at etablere landet som et globalt knudepunkt for krypto-aktiver. FCA’s beslutning om at begrænse adgangen til krypto-ETNs for professionelle investorer afspejler dog kun tilbageholdenheden med hensyn til bredere deltagelse af private investorer på kryptomarkedet.

Mens branchefolk hilser FCA’s skridt velkommen, er der krav om implementering af mere inkluderende foranstaltninger. George McDonaugh, medstifter af KR1, understregede vigtigheden af at give flere virksomheder adgang til de britiske markeder for at opfylde landets mål om at blive et globalt centrum for krypto-industrien.

FCA’s holdning til krypto-derivater for detailinvestorer

FCA’s forsigtige tilgang til krypto-derivater for private investorer, som viser sig ved at forbyde denne gruppe adgang til krypto-ETNs, forbliver uændret. Som begrundelse for opretholdelsen af dette forbud nævner tilsynsmyndigheden betydelige skader på kryptomarkedet.

Top  Kryptobørs betaler 1,2 millioner dollars i forlig med amerikanske myndigheder for påståede sanktionsbrud.

Trods det nuværende forbud er der stadig håb i branchen om, at FCA vil genoverveje at give private investorer adgang til krypto-ETNs. FCA forsikrer dog, at de fortsat vil gennemgå deres holdning til krypto-ETNs for privatkunder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button