AltcoinsBitcoin

Bullischer Ausbruch bei Render: Kursanalyse und Strategische Optionen

Render konsoliderede i flere dage i et snævert handelsområde med lav volatilitet. Den 200-dages eksponentielt glidende gennemsnit (EMA) på 4-timers diagrammet fungerede som afgørende støtte og hjalp kryptovalutaen med at bryde bullish ud. Samtidig med udbruddet testede prisen den øvre grænse for Ichimoku-skyen ved 10,8 USD, hvilket kunne presse prisen op i området mellem 11,30 og 11,50 USD.

Render (RNDR) Kursanalyse på 4-timers diagrammet

Render consoliderede sig i dage i et snævert handelsområde med lav volatilitet. I løbet af denne tid fungerede 200 EMA (grøn) på 4-timers diagrammet som afgørende supportniveau. 100 EMA (blå) i samme tidsramme dannede sammen med basislinjen for Ichimoku-skyen på 4-timers diagrammet en væsentlig modstand tidligere på ugen. I går brød RNDR-kursen dog denne modstand, steg og testede den øvre grænse for Ichimoku-skyen ved 10,80 USD.

Billedtekst: RNDR prisanalyse (4H). Kilde: TradingView

Prisniveauet på 10,80 USD kan fungere som betydelig modstand, mens en breakout over dette niveau potentielt kunne sende prisen mod 11,30 til 11,50 USD. Ifølge en tidligere analyse fra BeInCrypto fungerede niveauet på 10,20 USD som afgørende modstand for RNDR indtil for nylig. Spørgsmålet var derfor, om prisen fortsat ville stige og ramme yderligere modstand ved 11,30 USD. Dette scenario blev betragtet som sandsynligt, hvis Bitcoin-kursen steg til 72.000 til 73.000 USD. I så fald kunne kryptovalutaen overskride prisniveauet på 11,30 USD.

På 4-timers diagrammet steg RSI til 70, da prisen handlede tæt på modstandsniveauet på 10,80 USD og falder nu. Dette indikerer foreløbig en mulig korrektion. Hvis RNDR forlader skyen nedad, kan dette ændre markedsstemningen og få prisen til at stabilisere sig mellem 9,90 og 10,20 USD.

Top  IOTA 2.0: Står foran store ændringer og tilpasning til Ethereum - Medgründer hypper updates

RNDR Kurs på daglig diagrammet

På daglig diagrammet kunne Ichimoku-skyen fungere som afgørende supportniveau. Dette blev bekræftet af en bullish prisafvisning og antyder en fortsættelse af opadgående trend. Øverste grænse for skyen giver stærk mellemlang support ved 10 USD, mens den røde basislinje (rød linje) udgør en betydelig modstand ved 10,66 USD.

Billedtekst: RNDR prisanalyse (1D). Kilde: TradingView

Strategiske muligheder

Baseret på denne analyse er det vigtigt at overvåge prisaktionen omkring modstandsniveauet på 10,80 USD nøje. En breakout over dette niveau kunne signalere yderligere opadgående potentiale fra 11,30 til 11,50 USD. Derudover bør man være forberedt på en mulig korrektion, hvis Render bryder bullish ud af skyen på 4-timers diagrammet. Den næste support ligger i området mellem 9,90 og 10,20 USD. Det er også vigtigt at holde øje med Bitcoin’s prisbevægelser, da de kan påvirke RNDRs kurs, især hvis Bitcoin fortsætter med at stige på mellemlang sigt til 72.000 til 73.000 USD.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button