AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Canadiske cryptocurrency-brugere falder på grund af frygt for bjørnemarkedet

Antallet af canadiske kryptobrugere er faldet i 2023 på grund af frygt for nedadgående markedet og bredere makroøkonomiske faktorer, viser en ny undersøgelse.

En Crypto Asset Survey offentliggjort af Ontario Securities Commission (OSC) blev udført for at vise forbrugerinteraktion med virtuelle aktiver, investeringserfaring, de vigtigste drivkræfter og nøglemarkedskriterier.

Ifølge undersøgelsen faldt canadisk ejerskab af digitale aktiver fra 13% i 2022 til 10% i år, hvilket signalerer en dårlig trend, nogle eksperter mener blev forårsaget af faldende priser på grund af nedadgående marked og stramning af reguleringer.

Virtuel aktieplummet blandt ejere

Deltagerne mener, at digitale aktiver ikke vil spille en stor rolle i økonomiske sektorer, som det tidligere blev promoveret. Sidste år troede 38% af befolkningen, at aktiverne ville være afgørende for fremtidens finansiering, men i øjeblikket kun 26%.

Trods dette mener 34% af borgerne, at tidevandet vil vende sig i fremtiden, mens 49% af brugerne, der havde tro på 2022, forlod markedet. En chokerende afsløring ved undersøgelsen er, at den gennemsnitlige ejerskab pr. bruger er steget.

Det betyder, at mens det gennemsnitlige antal brugere forlod markedet, har de tilbageværende holdere markant øget deres beholdninger, da det gennemsnitlige markedsværdi steg til $82.992 i år fra $52.975 i 2022.

Mest bemærkelsesværdigt, fortryder 77% af de canadiske borgere at være blevet eksponeret for digitale aktiver, en stigning fra 68% sidste år, da flertallet siger, at deres aktiver ikke klarer sig som forventet.

Hvad angår eksponering har over 50% af landet en fuld forståelse af sektoren, hvilket ofte oversættes til øget adoption. En nylig rapport fra Bank of Canada viser også, at landets Central Bank Digital Currency (CBDC) -projekt ikke er bredt forventet, da brugerne stadig foretrækker at bruge nuværende betalingsmuligheder.

Top  Altcoin-markedet afkøler sig efter seks uger: Optimisme trods faldende priser

Canadierne peger på kryptovinteren

Bull-markedet i 2021 førte til massiv vedtagelse på tværs af mange jurisdiktioner, da adskillige aktiver steg til nye all-time highs, og institutionelle investorer viste en fornyet holdning til markedet. Bull-runet førte til mange projekter med brugere i traditionel finans og øgede antallet af decentrale finanser (DeFi).

Imidlertid var det efterfølgende år fyldt med enorme markedskrascher ledet af Terra Network og efterfølgende FTX-implosioner, som slettede milliarder af markedsværdien.

Disse begivenheder førte til lavere investorforventninger, hvor adskillige handlende registrerede tab, samtidig med at reguleringsmyndighederne strammede grebet om de fleste sektorer af markedet.

Som et resultat faldt priserne på de største aktiver, herunder Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), med over 55%. I år har der været en betydelig prisstigning, med flere aktiver der steg over 100%, men de fleste brugere er stadig i tab, fordi de investerede i 2021 til høje priser.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button